Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο «στόχαστρο» κυκλοφοριακό και μικροεγκληματικότητα σε Πάτρα και Αχαΐα

Στο «στόχαστρο» κυκλοφοριακό και μικροεγ...

Οι προτεραιότητες του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας Γιώργου Μιχαλόπουλου

Η καθημερινότητα του πολίτη. Τα ζητήματα που άπτονται αυτής με άμεσο τρόπο και η αντιμετώπισή τους αποτελούν τις προτεραιότητες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Γιώργου Μιχαλόπουλου.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr o κ. Μιχαλόπουλος μαζί με  τους αρμόδιους αστυνομικούς υπαλλήλους δίνουν έμφαση στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Πάτρα με τις παράνομες σταθμεύσεις και δη τις διπλοσταθμεύσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα  το κυκλοφοριακό κομφούζιο τις ώρες αιχμής, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Χθες  π.χ.  δόθηκε βάρος στην Αγίου Ανδρέου και γενικότερος στόχος είναι η αποτροπή των  παράνομων σταθμεύσεων  και η αντιμετώπιση αυτών.

Την ίδια ώρα αναμένονται επαφές της Αστυνομικής Διεύθυνσης  με τον Δήμο Πατρέων στο πλαίσιο ενός σχεδίου κινήσεων και ενεργειών για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος μια και η καταστολή ούτε είναι αυτοσκοπός, ούτε φτάνει από μόνη της, ενώ σπουδαίο ρόλο στην αντιμετώπισή του παίζει και η υπεύθυνη στάση του κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Από την άλλη πλευρά η αντιμετώπιση της  μικροεγκληματικότητας στην Πάτρα και την Αχαΐα αποτελεί επίσης σημαντική προτεραιότητα.  Κλοπές , ληστείες, διαρρήξεις δεν λείπουν από το αστυνομικό δελτίο. Με την εμφανή αστυνόμευση και τις περιπολίες επιδιώκεται η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποτροπή. Μάλιστα στις περιοχές που το καλοκαίρι παρατηρήθηκε αύξηση αυτών των περιστατικών (παραλιακές ) ενισχύθηκαν στο μέτρο του δυνατού οι περιπολίες εκεί.

Το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας ως γνωστόν δεν είναι επαρκές στον βαθμό που χρειάζεται και με αυτό το δεδομένο θα επιδιωχθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της αστυνομίας στις παραπάνω  προτεραιότητες και στους υπόλοιπους τομείς δράσης .

Ο Ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος ήταν αστυνομικός Διευθυντής στη Λευκάδα και έχει υπηρετήσει σε επιτελικές θέσεις αστυνομικών υπηρεσιών στην Αχαΐα. (Βοηθός Αστυνομικού Διευθυντή, Διοικητής Τροχαίας, Διοικητής Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών)  και τον Ιούλιο με τις κρίσεις επέστρεψε σε γνώριμα γι΄αυτόν εδάφη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις