Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων ο Πατρινός Γιώργος Παπαδόπουλος

Στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων ο Π...

Θα πραγματοποιήσει 2 εμφανίσεις στην Κέρκυρα στις 6 και 7/9/2019

Δύο ακόμη σημαντικές συναυλίες θα δώσει ο Πατρινός Κιθαριστής & συνθέτης Γιώργος Παπαδόπουλος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 4ου Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων που θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 θα ο ταλαντούχος Γιώργος Παπαδόπουλος θα συμπράξει με το διεθνούς φήμης κιθαριστικό ντουέτο των Στέλιου & Γιώργου Γκόλγκαρη και την ακορντεονίστρια Σοφία Πατσιούρα, σε έργα Λατινοαμερικανών & Ελλήνων συνθετών καθώς και σε δικές του συνθέσεις.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί πάλι με το κιθαριστικό ντουέτο των Στέλιου & Γιώργου Γκόλγκαρη και το περίφημο Κιθαριστικό σύνολο Patra Guitar Ensemble, υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση και διδασκαλία του ίδιου.

Η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Κέρκυρας και την Καλλιτεχνική Επιμέλεια του Αντώνη Κοΐζα, Καθηγητή Κιθάρας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο νεαρός Σολίστ, Καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Ρέντη, Γιώργος Γκόλγκαρης.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Δημαρχείου στην Κέρκυρα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture