Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Γουίλ Σμιθ εναντίον...Γουίλ Σμιθ στο "Gemini Man" που έρχεται 10/10 στην Ελλάδα

Γουίλ Σμιθ εναντίον...Γουίλ Σμιθ στο &qu...

Η σκηνοθεσία είναι του 3 φορές βραβευμένου με Όσκαρ Ανγκ Λι

Γουίλ Σμιθ εναντίον... Γουίλ Σμιθ! Ποιανού η ζωή αξίζει περισσότερο; Aυτό πραγματεύεται η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Gemini Man» σε σκηνοθεσία του Ταιβανέζου δημιουργού Ανγκ Λι που θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες ταυτόχρονα με την έξοδο της στις Αμερικανικές, στις 10 Οκτωβρίου 2019, σε διανομή της Odeon.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ένας πενηντάχρονος συνταξιούχος δολοφόνος, ο Χένρι Μπρόγκαν (στο ρόλο ο 50χρονος Γουίλ Σμιθ), καταδιώκεται από τον εξίσου θανάσιμο εικοσιτετράχρονο κλώνο του. Ο Χένρι, μαζί με τους αδίστακτους συναδέλφους του, Ντάνι και Μπάρον, βρίσκονται κυνηγημένοι καθώς διασχίζουν την υφήλιο αναζητώντας την αλήθεια. Αυτό που ανακαλύπτουν θα αναγκάσει το Χένρι να βρεθεί αντιμέτωπος με τους ανθρώπους που εμπιστευόταν ενώ θα πρέπει να αποφασίσει ποιανού η ζωή αξίζει περισσότερο – η δική του ή του κλώνου του;

Ο 64χρονος Ανγκ Λι έχει κερδίσει 3 βραβεία Όσκαρ, καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας για το «Crouching Tiger Hidden Dragon – Τίγρης και Δράκος» και καλύτερου σκηνοθέτη για τις ταινίες «Το Μυστικό του Brokeback Mountain» και η «Ζωή του Pi».

Το σενάριο του «Gemini Man» υπογράφει ο David Benioff μαζί με τους Billy Ray και Darren Lemke ενώ εκτός του σταρ Will Smith, παίζουν οι Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen και Benedict Wong. Όπως αντιλαμβανόμαστε τα ειδικά εφέ θα έχουν βασικό ρόλο στο συγκεκριμένο φιλμ που αναμένεται με ενδιαφέρον και περιμένουμε να το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture