Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αμερικανός σταρ Μπραντ Πιτ υποδύεται έναν αστροναύτη στο «Ad Astra»

Ο Αμερικανός σταρ Μπραντ Πιτ υποδύεται έ...

Το φιλμ που προβλήθηκε στο 76ο Φεστιβάλ της Βενετίας και άρεσε, έφερε τον 55χρονο σταρ στο φημισμένο Λίντο της πόλης των Δόγηδων

Ενθουσίασε το κοινό η νέα ταινία του σκηνοθέτη Τζέιμς Γκρέι, «Ad Astra», με πρωταγωνιστή τον σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ στο ρόλο του αστροναύτη Ρόι ΜακΜπράιντ, που έκανε παγκόσμια πρώτη στο διαγωνιστικό μέρος του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την Πέμπτη 29/8/2019.

 Στη συνέντευξη Τύπου ο Μπραντ Πιτ απέφυγε τις ερωτήσεις σχετικά με τις δυνατότητες της ταινίας και την προβολή της στο διαγωνιστικό μέρος.

 Ο Πιτ υποδύεται έναν αστροναύτη που επιφορτίζεται να ταξιδέψει μέχρι την άκρη του ηλιακού συστήματος για να ανακαλύψει τι είχε συμβεί στην τελευταία αποστολή που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και στην οποία συμμετείχε και πατέρας του (στο ρόλο ο Tommy Lee Jones) και, με αυτόν τον τρόπο, να σώσει την ανθρωπότητα. Σε μεγάλο μέρος της ταινίας ο Πιτ βρίσκεται μόνος του σε ένα διαστημόπλοιο.

Το «Ad Astra» αποτελεί ένα μεγάλο εγχείρημα για τον σκηνοθέτη Γκρέι. Η ταινία πέρα από το καλλιτεχνικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμα ένα, καθώς θα αποτελέσει το βαρόμετρο για το πώς θα λειτουργήσει η συγχώνευση των εταιρειών Disney-Fox. Η ταινία «Ad Astra» ξεκίνησε ως παραγωγή της 20th Century Fox.

Πηγή: ΑΠΕ

Στο φιλμ «Ad Astra» που θα βγει στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 στις Αμερικανικές αίθουσες ενώ θα το δούμε και στη χώρα μας και στην Πάτρα (ήδη προβάλλεται το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ) παίζουν και οι Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler και ο Donald Sutherland.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight