Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγχαρητήρια Πελετίδη στους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Συγχαρητήρια Πελετίδη στους επιτυχόντες ...

Όπως είπε, να είστε πρώτοι στη μάθηση αλλά και στον αγώνα για να καλυτερέψει ολόκληρη η κοινωνία

Τα συγχαρητήρια του στους επιτυχόντες μαθητές, για την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έδωσε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδς. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του, «συγχαίρουμε θερμά όλους τους επιτυχόντες μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την είσοδό τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Είναι η επιβράβευση μιας μακράς και επίπονης προσπάθειας, που παράλληλα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας πορείας στην ζωή τους.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους γονείς που πλήρωσαν και θα συνεχίσουν να πληρώνουν για το αυτονόητο δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν Παιδεία.

Μαζί με την προσπάθεια για μάθηση είναι η ανάγκη να δυναμώσει η πάλη των νέων και η απαίτησή τους για δωρεάν στέγαση, σίτιση και μετακίνηση, για την λύση των οξυμένων προβλημάτων της υποχρηματοδότησης, της υλικοτεχνικής υποδομής και της έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού.

Υπάρχουν όμως και οι μαθητές που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και είναι εκείνοι που δεν πρέπει να απογοητευθούν και να εγκαταλείψουν τον αγώνα και τα όνειρά τους.

Όλα τα παιδιά αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας. Τα προτρέπουμε να διατηρήσουν την αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα που έδειξαν αυτή την περίοδο και στην υπόλοιπη ζωή τους. Να είναι πρώτοι στη μάθηση, αλλά και στον αγώνα για να καλυτερέψει ολόκληρη η κοινωνία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις