Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φεύγει από την δημοτική παράταξη Νικολόπουλου ο Αντώνης Κουνάβης

Φεύγει από την δημοτική παράταξη Νικολόπ...

Αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθεί σε λίγες μέρες

Ανεξαρτητοποιείται την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την εκλογή προεδρείου στο δημοτικό συμβούλιο Πάτρας και μελών στις δημοτικές επιτροπές, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Νέα Πάτρα» Αντώνης Κουνάβης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Γνώμη, ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του Νίκου Νικολόπουλου αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί για πολιτικούς λόγους, αφού από τα νεανικά του χρόνια ο κ. Κουνάβης ανήκει στη Νέα Δημοκρατία.

Άλλωστε και στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των αυτοδιοικητικών εκλογών, είχε ξεκαθαρίσει με σαφήνεια, τόσο  προς τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, όσο και δημοσίως,  ότι  ο ίδιος «ανήκε και θα ανήκει στη Ν.Δ.».

Μετά τις δημοτικές εκλογές μάλιστα διαφώνησε με τις πολιτικές αποφάσεις του κ. Νικολόπουλου, τις οποίες  σέβεται αλλά δεν αποδέχεται, όπως άλλωστε επεσήμανε σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του και δημόσιες τοποθετήσεις.

Ο κ. Κουνάβης στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης, που θα καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, «θα καθιστά σαφές ότι θα συνεχίσει να εκφράζει δημόσια τους συλλογισμούς του, να στηρίζει ιδέες και δράσεις προς την σωστή κατεύθυνση, να ασκεί καλοπροαίρετη κριτική και να καταθέτει προτάσεις για το καλό της πόλης και τα συμφέροντα των δημοτών, που τον ανέδειξαν δημοτικό σύμβουλο,  μακριά από εγωϊστικές και μικροπολιτικές αντιλήψεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις