Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πόσες ακόμα ανακοινώσεις για το εισιτήριο του Δημάρχου;

Πόσες ακόμα ανακοινώσεις για το εισιτήρι...

Την ίδια τακτική ακολουθούσε και ο Γιάννης Δημαράς, ενώ ο Ευάγγελος Φλωράτος είχε απαρνηθεί τον παχυλό τότε μισθό του Δημάρχου

Ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης παρέστη τελικά - μεταξύ του κοινού και όχι των επισήμων - χθες βράδυ στην Τελετή Έναρξης των Μεσογειακών Αγώνων και όπως πληροφορηθήκαμε αγόρασε εισιτήριο για να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Για το ότι αγόρασε εισιτήριο μας ενημέρωσε ο Δήμος της Πάτρας με επίσημο δελτίο Τύπου, ενώ ανάλογη ανακοίνωση αναρτήθηκε και στον επίσημο λογαριασμό στο facebook του Δήμου της Πάτρας. Επίσης χθες στελέχη της δημοτικής αρχής με συνεχείς αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο μας ενημέρωναν για το γεγονός. Δηλαδή για το ότι ο Δήμαρχος αγόρασε εισιτήριο για την Έναρξη. Μάλιστα στις ανακοινώσεις τόσο του Δήμου Πατρέων, όσο και των στελεχών της Δημοτικής Αρχής αναρτήθηκαν και φωτογραφίες από το εισιτήριο (το οποίο για την ιστορία κόστιζε 10 ευρώ), ως πειστήριο.

Θα ήταν όντως είδηση το ότι ο Δήμαρχος αγόρασε εισιτήριο για μία εκδήλωση για την οποία θα μπορούσε να προμηθευτεί πρόσκληση (κάτι που έχει ξανακάνει στο παρελθόν και για άλλες εκδηλώσεις) εάν επρόκειτο για γεγονός καινοφανές στα δημοτικά πράγματα της πόλης.

Όμως πρόκειται για μία τακτική που είχαν ακολουθήσει και άλλοι προκάτοχοί του, όπως για παράδειγμα ο αμέσως προηγούμενος, δηλαδή ο Γιάννης Δημαράς, ο οποίος πρωτοκαθιέρωσε την αγορά εισιτηρίου για όλες ανεξαρτήτως τις εκδηλώσεις στις οποίες παρίστατο. Δεν υπήρχε πρεμιέρα θεατρική, μουσική, ή όποια άλλη εκδήλωση, για την οποία να μην αγόρασε εισιτήριο επί της θητείας του, καθώς είχε αποφασίσει να μην κάνει χρήση των προσκλήσεων.

Επιπλέον, αν πάμε πιο πίσω, ο Ευάγγελος Φλωράτος επί δημαρχίας του είχε απαρνηθεί τον πολύ παχυλό τότε (βλέπετε ήταν προ κρίσης) μισθό του δημάρχου. Και για να είμαστε δίκαιοι, δεν το έκανε ποτέ θέμα...

Το ίδιο είχε κάνει και ο Γιάννης Δημαράς εν μέρει, όπως και στελέχη της τότε δημοτικής αρχής, για παράδειγμα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Μπουρδούλης.

Πρόκειται για συμβολικές κινήσεις που καλώς γίνονται και δίνουν το καλό παράδειγμα στα στελέχη των εκάστοτε δημοτικών αρχών. Ωστόσο, τέτοιες κινήσεις χάνουν μέρος της αξίας τους όταν πολυδιαφημίζονται. Καλό θα είναι να το έχουν αυτό υπόψιν τους στη Μαιζώνος γιατί μία τέτοια κίνηση πρέπει να συνοδεύεται από την αντίστοιχη σεμνότητα, αλλιώς μπορεί να εκληφθεί ως επικοινωνιακό τρικ και να γυρίσει μπούμερανκ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις