Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ντέμι Μουρ και Αντι Μακ Ντάουελ: Δεν τις αγγίζει ο χρόνος στα «ήντα»

Ντέμι Μουρ και Αντι Μακ Ντάουελ: Δεν τις...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φυσικά νεανικές και trendy- δείτε τις τελευταίες υποδειγματικές εμφανίσεις τους, εμείς τις χειροκροτούμε

Είναι μέσα στη λίστα των «age defying stars» εδώ και χρόνια. Οι αμερικανίδες ηθοποιοί Ντέμι Μουρ και Αντι Μακ Ντάουελ – η μια πλησιάζει και η άλλη μόλις πέρασε τα 60- δείχνουν πάντα τόσο απλά και ανεπιτήδευτα φυσικές, που έχουν γίνει τα πρότυπά μας. Δίχως εμφανείς πλαστικές επεμβάσεις, σταθερά λεπτές, με σχεδόν αόρατο μακιγιάζ, πάντα ντυμένες μοντέρνα και με μαλλιά απλά και χαλαρά (χωρίς στοιχεία κομμωτηρίου -ανταύγειες, διχρωμίες, στημένες κουπ) φαίνεται πως περιφρονούν το πέρασμα του χρόνου. Οι τελευταίες τους εμφανίσεις πραγματικά εντυπωσίασαν για τους ίδιους λόγους. Η αύρα τους είναι κοριτσίστικη! Η Μουρ εθεάθη στο αεροδρόμιο του Λονδίνου με στρατιωτικό style, δηλαδή με φαρδύ τζιν, αρβυλάκια και πουκάμισο καμουφλάζ διατηρώντας τα αγαπημένα της μαύρα γυαλιά μυωπίας. Η Μακ Ντάουελ υιοθέτησε την τάση του power suit, δηλαδή του all day ανδρόγυνου κοστουμιού με καρό ντεσέν, γυαλιά aviators και το πιο πλατύ χαμόγελο.

H 56χρονη Ντέμι Μουρ, που έχει δηλώσει πρόσφατα ότι εστιάζει πλέον στην υγεία και τις προσωπικές της σχέσεις και όχι στην καριέρα της, έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει τρεις κόρες. Εχουν αφήσει εποχή η αστρονομική αμοιβή της (12,5 εκατομμύρια δολάρια) για την ταινία Striptease, η γυμνή της φωτογραφία εγκυμονούσα αλλά και οι θυελλώδεις σχέσεις της με τους Μπρους Γουίλις και Αστον Κούτσερ. Ξεκίνησε την πορεία της ως tv star.

 

H 61χρονη Αντι Μακ Ντάουελ έχει δυο πρώην συζύγους και τρία παιδιά. Την αγαπήσαμε στις κομεντί «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» πλάι στο Χιου Γκραντ και «Πράσινη κάρτα» με το Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Ηταν πρέσβειρα της  L’ Oreal και έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα ως μοντέλο του πρακτορείου Elite της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View