Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μια οφειλόμενη διευκρίνιση για τις ΦΩΤΟ της Περιμετρικής

Μια οφειλόμενη διευκρίνιση για τις ΦΩΤΟ ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Δεν ήταν του Άκη Τσελέντη  

Οφείλουμε μια διευκρίνιση για το χθεσινό μας δημοσίευμα που σχετίζεται με τα προβλήματα που φαίνεται να έχει η γέφυρα της Περιμετρικής της Πάτρας.

Οι φωτογραφίες, και το βασικό σχόλιο δεν είναι του σεισμολόγου Άκη Τσελέντη όπως αναφέρθηκε αλλά του συμπολίτη Γιάννη Παναγιωτόπουλου ο οποίος τις ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook «Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται».

Από εκεί τις πήρες προφανώς ο κ. Τσελέντη μαζί με την περιγραφή του σημείου από όπου τραβήχτηκαν και τις ανέβασε στη δική του σελίδα στο Facebook προσθέτοντας κάποια δικά του σχόλια για τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας κτλ..

Πουθενά ωστόσο ο κ. Τσελέντης δεν εξηγούσε από πού είχε πάρει τις φωτογραφίες και την αρχική σκέψη για το θέμα, ως εκ τούτου από την πλευρά μας δεν ήμασταν σε θέση να γνωρίζουμε την αρχική τους πηγή.

Όταν ενημερωθήκαμε από τον συμπολίτη κ. Παναγιωτόπουλο για την προέλευσή τους και αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις, θεωρήσαμε σκόπιμο να σας δώσουμε την αρχική πηγή των φωτογραφιών και της επισήμανσης για το πρόβλημα που υφίσταται στο σημείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις