Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κίνδυνος-θάνατος, λέει ο Τσελέντης, η γέφυρα της Περιμετρικής -ΦΩΤΟ

Κίνδυνος-θάνατος, λέει ο Τσελέντης, η γέ...

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε ο γνωστός σεισμολόγος

Δεν πίστευε στα μάτια του από τα όσα είδε ο σεισμολόγος και Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης στην γέφυρα της Περιμετρικής της Πάτρας, μετά το τελευταίο τούνελ προς Ρίο.

Οι ζημιές που έχει υποστεί το έργο είναι ορατές με γυμνό μάτι και προκάλεσαν τον έντονο προβληματισμό του σεισμολόγου ο οποίο σε ανάρτηση που έκανε απορεί εάν θα πρέπει πρώτα να υπάρξουν θύματα πριν γίνει κάτι.

Μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να εξαπολύσει επίθεση στον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας τον οποίο καλεί να σταματήσει τον «διακοσμητικό» του απαθή ρόλο.

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τι έγραψε ο κ. Τσελέντης και τις φωτογραφίες που ανέβασε:

"Βγαίνοντας από το τελευταίο τούνελ της περιμετρικής προς το Ρίο και στρίβοντας δεξιά για να κατέβεις προς το λιμάνι, στην διασταύρωση με τον δρόμο που έρχεται από το ΚΤΕΟ προς τον Στάδιο Τόφαλος, σταματάς να ελέγξεις γιατί έχει STOP. Αν κοιτάξεις ακριβώς απέναντι σου ψηλά στην γέφυρα, αντικρίζεις αυτό το θέαμα. Σίγουρα κάποιους μεγάλους κινδύνους κρύβει η κατάσταση, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ;;;; Αν πέσει κάποιο κομμάτι στο κεφαλι ενός διερχόμενου οδηγού τι γίνεται;;;;;

==>Ο ΟΑΣΠ ας σταματήσει τον «διακοσμητικό» του απαθή ρόλο και ας δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που οι πολίτες θα καταγγέλουν αντίστοιχα περιστατικά και μετά να πιέζει τους αντίστοιχους υπεύθυνους φορείς να επεμβαίνουν αλλοιώς να μετονομαστεί σε Οργανισμό Αποδιοργάνωσης Σεισμικού Σxεδιασμου και Προστασίας της χώρας...."

 

Θυμίζουμε επί της Περιμετρικής στο ρεύμα από Ρίο προς κέντρο εδώ και καιρό έχουν τοποθετηθεί κορύνες προκειμένου να μειώνεται ο φόρτος από τα αυτοκίνητα που περνούν ταυτόχρονα από το σημείο. Πέραν αυτού όμως καμία άλλη παρέμβαση έχει γίνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις