Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο καυγάς με τους γείτονες για το πάρκινγκ οδήγησε σε διπλό φονικό!

Ο καυγάς με τους γείτονες για το πάρκινγ...

Συγκλονισμένη η Χρυσούπολη Καβάλας από το συμβάν

Συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Χρυσούπολης στην Καβάλα ύστερα από το διπλό φονικό που σημειώθηκε χθες βράδυ. Θύματα είναι μια 67χρονη μητέρα και ο 42χρονος γιος της, ενώ δράστης ένας 42χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί.

Δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Πρωινή» αναφέρει ότι το φονικό σημειώθηκε ύστερα από έναν καβγά για μια θέση στάθμευσης ενός φορτηγού! Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο καυγάς ξεκίνησε όταν η 67χρονη βγήκε για να πετάξει τα σκουπίδια. Εκείνη την ώρα άρχισε έντονη λογομαχία με τον δράστη,  πιθανώς για το σημείο όπου είχε παρκάρει ο γιος της,

Στη συνέχεια, μητέρα και γιος μετέβησαν στο σπίτι του 42χρονου για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί φέρεται ότι έγινε το κακό.

Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία, οι γείτονες -θύματα και θύτης- δεν είχαν καλές σχέσεις και έρχονταν συχνά σε αντιπαραθέσεις.

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ο λόγος που οδήγησε στον διαπληκτισμό και το φονικό στη Χρυσούπολη Καβάλας ήταν η θέση πάρκινγκ.

Μια άλλη πληροφορία που εξετάζουν είναι η χθεσινοβραδινή ένταση να προκλήθηκε λόγω της δυνατής μουσικής που φέρεται ότι είχε ο 42χρονος γείτονας -και δράστης- στο σπίτι του.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι ο δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας στην Καβάλα χρησιμοποίησε όπλο.

Ο 42χρονος δολοφόνος συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται στο ΑΤ Χρυσούπολης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις