Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γεράσιμος Γεννατάς: Δεν υπάρχει ούτε κέρμα...δεν μπορώ να ζήσω

Γεράσιμος Γεννατάς: Δεν υπάρχει ούτε κέρ...

"Είχα φτιάξει ένα οινοποιείο στην Αχαΐα για να μπορέσω να φύγω από την Αθήνα…αλλά δεν υπήρξα λαμόγιο"

 

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια η οποία εξάλλου τον διακρίνει ο γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε σε συνέντευξή του για την δεινή οικονομική του κατάσταση και δεν έκρυψε το γεγονός ότι «δεν υπάρχει ούτε κέρμα» μια και με ο,τι χρήματα βγάζει προσπαθεί να πληρώσει τους λογαριασμούς. Όπως εξάλλου είχε πει και σε συνέντευξη στο thebest.gr τον Μάρτιο του 2018. Ο ηθοποιός μάλιστα αναφέρθηκε και στην ίδρυση του οινοποιείου του στην Αχαΐα. Ο ηθοποιός διατηρεί στενούς δεσμούς με την Πάτρα μια και έχει εμφανιστεί πολλές φορές σε παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αλλά και με άλλες παραγωγές εκτός αυτού.

Αυτή την περίοδο παίζει στην παράσταση του Προμηθέα Δεσμώτη του ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρα, η οποία μάλιστα θα επαναληφθεί στο Ρωμαϊκό Ωδείο στις 25 Αυγούστου.

 Αναλυτικά

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Φανή Πλατσατούρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο έχει χάσει πολλές δουλειές στο παρελθόν, αλλά και για την οικονομική του κατάσταση.

Συγκεκριμένα ο Γεράσιμος Γεννατάς, απαντώντας στην ερώτηση για το αν έχει κάποια άλλη πηγή εσόδων εκτός της τηλεόρασης, απάντησε: «Τίποτα απολύτως. Είχα φτιάξει ένα οινοποιείο στην Αχαΐα για να μπορέσω να φύγω από την Αθήνα, αλλά δεν ήμουν αυτή η εφεύρεση της πολιτικής κατάστασης της Μεταπολίτευσης, δεν υπήρξα λαμόγιο, να φάω τις επιδοτήσεις. Και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ζήσω. Δεν υπάρχει ούτε κέρμα. Με ό,τι βγάζω προσπαθώ να πληρώσω τους λογαριασμούς. Πήγα να πάρω τηλεοπτικά δικαιώματα εξαμήνου και μου έδωσαν 140 ευρώ, μεικτά. Για το Μέσο που λέγεται τηλεόραση και δουλεύει όλη μέρα με διαφημίσεις, έτσι; Αυτό το Μέσο που δεν εκτιμώ καθόλου. Τι συζητάμε τώρα;».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight