Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γρ.Αλεξόπουλος: Ενημέρωση για την «Συντήρηση οδικού Άξονα Κάτω Αχαΐα – Αεροδρόμιο Αράξου – Λάππα»

Γρ.Αλεξόπουλος: Ενημέρωση για την «Συντή...

Eπίσκεψη για την εξέταση της πορείας ολοκλήρωσης του έργου

Στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας βρέθηκε την Παρασκευή 09/08/2019 ο  Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, συνοδευόμενος  από το Νέο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας  κ. Σπύρο Μυλωνά. Στόχος της επίσκεψης ήταν η παρακολούθηση και ενημέρωση για την πορεία ολοκλήρωσης του έργου «Συντήρηση οδικού Άξονα Κάτω Αχαΐα – Αεροδρόμιο Αράξου – Λάππα», της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων Π.Ε. Αχαΐας, με προϋπολογισμό 6.350.000,00 ευρώ και των αναπτυξιακών δυνατοτήτων  που απορρέουν από αυτό, όπως αναφέρει η ανακοίνωση η οποία συνεχίζει:

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης λόγω καθιζήσεων – κατολισθήσεων – διαβρώσεων του ασφαλτικού τάπητα κυκλοφορίας, εργασίες αποκατάστασης της βατότητας σήμανσης και ασφάλειας, εργασίες καθαρισμού ή ανακατασκευής των τεχνικών της οδού, ανακατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμού στο ανωτέρω τμήμα της Π.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου και βελτίωση της ορατότητας των οδών με την κοπή θάμνων και δένδρων. «Στόχος είναι εκτός από την συντήρηση της οδού, να γίνουν παρεμβάσεις εντός των οικισμών που διατρέχει ο δρόμος, που θα αλλάξουν την αισθητική και την εικόνα τους, σε πολλά σημεία»  δήλωσε ο κ.Αλεξόπουλος.

Οι παρεμβάσεις  του έργου, που αφορούν οδικό άξονα μήκους 24 χιλιομέτρων που εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Κάτω Αχαΐας και του Αράξου, συμπεριλαμβανομένου και των περιοχών της Λακόπετρας, του Καλαμακίου και των Νιφορεΐκων, έχουν έχουν στόχευση την ασφαλέστερη μετακίνηση των κατοίκων,  όσο και  την περαιτέρω προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης της Δυτικής Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις