Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ακύρωσε την περιοδεία του o Γουίλι Νέλσον λόγω αναπνευστικών προβλημάτων

Ακύρωσε την περιοδεία του o Γουίλι Νέλσο...

O 86χρονος Αμερικανός μουσικός πάντως έγραψε στο λογαριασμό του στα social media πως "θα επιστρέψω"

Ο Aμερικανός τραγουδιστής, στιχουργός και ακτιβιστής Γουίλι Νέλσον ακύρωσε το υπόλοιπο της τρέχουσας περιοδείας του, λόγω προβλημάτων υγείας. Ο 86χρονος μουσικός, γεννημένος το 1933 στο Τέξας, αποκάλυψε τα νέα μετά την παράσταση του στο Τολέδο του Οχάιο στο Κέντρο Huntington.

«Λυπάμαι που ακυρώνω την περιοδεία μου, αλλά έχω ένα αναπνευστικό πρόβλημα που πρέπει να ελέγξει ο γιατρός μου», έγραψε ο Νέλσον στα social media, συμπληρώνοντας: «θα επιστρέψω».

 Η περιοδεία του Γουίλι Νέλσον περιλάμβανε ακόμα 30 εμφανίσεις συμπεριλαμβανομένης μιας στάσης την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 στο Van Andel Arena στο Grand Rapids του Μίσιγκαν.

Η περιοδεία είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 29 Νοεμβρίου στο WinStar World Casino & Resort στο Thackerville της Οκλαχόμα. Ο Νέλσον θα έπαιζε και στη συναυλία Farm Aid, που θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον Neil Young, τον John Mellencamp, τον Dave Matthews και τον Bonnie Raitt.

Πηγή: ΑΠΕ

Να προσθέσουμε πως ο διακεκριμένος μουσικός έχει παίξει και στο σινεμά και η 1η του εμφάνιση ήταν πριν 40 χρόνια στην ταινία του Σίντνει Πόλακ «Ο Ηλεκτρικός Καβαλάρης» πλάι στους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Τζέιν Φόντα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight