Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Η Τζουλιάν Μουρ δίνει το σύνθημα για τα καινούρια «μπαλούν»

 BeautySpy: Η Τζουλιάν Μουρ δίνει το σύν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η αγέραστη 58χρονη σταρ μας θύμισε το παλιό πατρόν puffball σε black & white, με την αγαπημένη της ετικέτα Givenchy

Eίναι μια από τις πλέον κομψές και πολυβραβευμένες σταρ του Χόλιγουντ, με μια ξεχωριστή προσωπική φινέτσα, η οποία τολμάει όλα τα τελευταία trends παρά την ηλικία της. Επιπλέον δηλώνει υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς και κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Η βραβευμένη με Οσκαρ, 58χρονη αμερικανίδα ηθοποιός Τζουλιάν Μουρ,  με το 49χρονο σκηνοθέτη σύζυγό της Μπαρτ Φρέουνλιχ και το γιο τους, έδωσαν το παρών στη νεουορκέζικη προβολή του συγκινητικού μελοδράματος μυστηρίου «After the Wedding» το οποίο αναμένεται να "αγγίξει" ειδικά τις γυναίκες σινεφίλ διεθνώς. Πρόκειται για ριμέικ δανέζικης επιτυχίας που θεωρείται από τα πιο πολυαναμενόμενα φιλμ της νέας σαιζόν.

 

Η Τζουλιάν ήταν βέβαια που ξεσήκωσε τα φλας με πολύ νεανικό,  ασπρόμαυρο «μπαλούν» φόρεμα και διάφανα μαύρα μποτάκια από το γαλλικό οίκο Givenchy, της resort 2020 σειράς. (H φουσκωτή φούστα puffball και ο φρου -φρου γιακάς είναι τα νέα στοιχεία που θα τρυπώσουν στην ντουλάπα μας το φετινό χειμώνα). Χαλαρό χτένισμα και διαμαντένια σκουλαρίκια Chopard συμπλήρωναν το υποδειγματικό look της. Hταν σαφώς το fashion icon της εκδήλωσης αν και παρευρισκόταν και η πολύ νεότερή της Μισέλ Γουίλιαμς με ασημένιο Louis Vuitton μίνι.

 

Θυμίζουμε πως το 2015 κατέκτησε Οσκαρ για την ταινία "Still Alice” ενώ συνολικά έχει προταθεί για 5 Οσκαρ, 3 Bafta, 10 Screen Actors Guild.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View