Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μεσολογγίτης Φωκάς Ευαγγελινός είναι πάνω από 25 χρόνια ζευγάρι με την Κεφαλονίτισσα Πίτσα Κουτουφά

Ο Μεσολογγίτης Φωκάς Ευαγγελινός είναι π...

Την εμπιστεύομαι απόλυτα και με έχει στηρίξει στα δύσκολα, είπε σε συνέντευξη του στο περιοδικό People

Συνέντευξη στο περιοδικό People και στη δημοσιογράφο Βένια Καραγιάννη έδωσε ο πολύ επιτυχημένος χορογράφος και σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι υπογράφει την σκηνοθεσία και τις χορογραφίες στην μουσικοθεατρική παράσταση «Το Δικό μας Σινεμά» των  Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανσίου που παίζεται Τετάρτη με Κυριακή στις 20.45 στο θέατρο Άλσος και «σκίζει».

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο 56χρονος Φωκάς Ευαγγελινός που μεγάλωσε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου σε μία οικογένεια που δεν ήταν πλούσια και που τον προόριζε για να σπουδάσει στη σχολή εμποροπλοιάρχων για να έχει μία σταθερή δουλειά και εισόδημα, ανέφερε πως ουσιαστικά ξεκίνησε το χορό στα 21 του χρόνια, σε μία ηλικία που άλλοι είναι ήδη φτασμένοι και πως όταν πέρασε στην Κρατική Σχολή για να σπουδάσει ήρθε σε ρήξη με την οικογένεια του και δούλευε σε 4 δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Μιλά για την Ρούλα Κορομηλά που τον βοήθησε πάρα πολύ κάνοντας μαζί τα περίφημα σώου στην τηλεόραση, φυσικά για τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον όπου από το 2005 και την κατάκτηση της πρωτιάς της χώρας μας με το «My number one» και την Έλενα Παπαρίζου, είναι περιζήτητος (έχει φέρει και άλλη μία πρώτη θέση με τον Ντίμα Μπιλάν και την Ρωσία το 2008 στην Γιουροβίζιον) ενώ αποκαλύπτει πως στο μέλλον όνειρο του είναι αν σκηνοθετήσει αρχαία κωμωδία και  δη τους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη. «Οι Όρνιθες είναι το όνειρο μου, σαν να το οφείλω στον εαυτό μου. Ξέρω βαθιά μέσα μου ότι κάποια στιγμή θα το κάνω…».

Αυτό που ίσως δεν ξέρει πολύς κόσμος είναι το πρόσωπο που είναι ο φύλακας άγγελος του και με το οποίο μοιράζονται πάνω από 25 χρόνια κοινής ζωής και δεν είναι άλλο από την Πίτσα Κουτουφά, την Κεφαλονίτισσα στην καταγωγή καλλιτεχνική μάνατζερ που είναι το άλλο του μισό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1993, όταν η Μιμή Ντενίση είχε καλέσει τον νέο και φέρελπι χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό να χορογραφήσει το «Tαμ ταμ Τάγνκο» ενώ η Πίτσα Κουτουφά έκανε τότε τις δημόσιες σχέσεις της ηθοποιού.

Όπως είπε στο People ο Φωκάς Ευαγγελινός: «εμπιστεύομαι την Πίτσα απόλυτα, είναι ο άνθρωπος που έρχεται και συμπληρώνει κάτι πάνω στη δουλειά μου. Επειδή είναι πολύ αυστηρή πάντα προσέχει να μην επαναληφθώ και με επαναφέρει στο δημιουργικό κομμάτι. Όταν έφτιαξα την σχολή χορού στην Κυψέλη, πολλές φορές δεν είχα να πληρώσω το δάνειο στην τράπεζα. Ήταν η περίοδος που είχα φύγει από την Ρούλα Κορομηλά και δεν είχα δουλειά. Τότε είπα στην Πίτσα “ή θα πάω φυλακή ή θα το προσπαθήσουμε” κι εκείνη μου είπε “θα το προσπαθήσουμε”, κι έτσι έγινε».

Η φωτ. με την Πίτσα Κουτουφά είναι από παλαιότερη ανάρτηση του thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight