Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 12 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα το θρίλερ "Είσαι Έτοιμος;"

Στις 12 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα το θρίλε...

Aναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε

Μια εκκεντρική οικογένεια. Μια επικίνδυνη δοκιμασία. Μια νύφη θα παλέψει για επιβίωση. Εσύ... Είσαι έτοιμος;

Αυτό αναφέρει η περίληψη της ταινίας με τίτλο «Ready or Not - Είσαι Έτοιμος;» που τελικά θα βγει στους Ελληνικούς κινηματογράφους στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 σε διανομή της Odeon.

Λίγα λόγια για την ταινία:

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ για την πιο ανατρεπτική ταινία που συνδυάζει την ανατριχίλα με την ανακάλυψη ενός «κρυφού» μυστικού; Ανακάλυψε την πολύμηνη σχέση της Γκρέις (Σαμάρα Γουίβινγκ) με τον Άλεξ (Μαρκ Ο’ Μπράιαν) που ολοκληρώνεται με μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή στο πατρικό του γαμπρού. Ο γάμος πραγματοποιείται δίχως πρόβλημα, αλλά η εκκεντρική οικογένεια του Άλεξ έχει κάποιες παραδόσεις και ετοιμάζει να δεχτεί τη νύφη με έναν ασυνήθιστο τρόπο.

Το βράδυ του γάμου τους, θα παίξουν ένα οικογενειακό παιχνίδι που θα φέρει τα πάνω κάτω στο νεαρό ζευγάρι. Η Γκρέις θα προσπαθήσει να επιβιώσει από τις σκοτεινές και παράξενες διαθέσεις της οικογένειας του Άλεξ ακόμα και αν χρειαστεί να ανατρέψει τους κανόνες του παιχνιδιού μια για πάντα.

Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Matt Bettinelli-Olpin & Tyler Gillett.

Σενάριο: Guy Busick & R. Christopher Murphy.

Εκ των παραγωγών είναι και ο σκηνοθέτης James Vanderbilt, ο οποίος το 2015 γύρισε το αξιόλογο πολιτικοδημοσιογραφικό φιλμ «Truth – Η Αλήθεια» με τους Κέιτ Μπλάνσετ και Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Παίζουν ακόμα οι Adam Brody που τον είδαμε φέτος και στο «Shazam!», Henry Czerny και η 61χρονη Andie MacDowell. Η ταινία είχε προγραμματιστεί να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Fantasia στις 27 Ιουλίου 2019 ενώ σε λίγες εβδομάδες θα βγει στις αίθουσες σε διανομή της Walt Disney Studios Motion Pictures.

Στην Ελλάδα το φιλμ θα κυκλοφορήσει όπως προείπαμε από την εταιρεία Odeon και θα την δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture