Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης

Το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε θα...

Πολλοί σινεφίλ αδημονούν να το δουν

Πολλοί σινεφίλ ήδη ρωτούν πότε ακριβώς θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του σπουδαίου και τιμημένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε, «The Irishman». Για την ώρα αυτό που γνωστοποιήθηκε, είναι πως η νέα πολυαναμενόμενη παραγωγή του Netflix, «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε, θα ξεκινήσει την πορεία της από το 57ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης στα τέλη Σεπτεμβρίου 2019 ενώ ήδη κυκλοφόρησε και το διαφημιστικό τρέιλερ.

Οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, όπου το σενάριο υπογράφει ο Στιβ Ζείλιαν του «Moneyball» και η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Ροντρίγκο Πριέτο των «Silence» και «The Wolf of Wall Street» επίσης του Σκορσέζε.

Το «The Irishman - Ο Ιρλανδός» είναι η κινηματογραφική μεταφορά του best-seller «I Heard You Paint Houses» (2003) του Τσαρλς Μπραντ που αφηγείται την αληθινή ιστορία του Φρανκ Σίραν, διαβόητου γκάνγκστερ και μέλους του μεγαλύτερου συνδικάτου, στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα και αυτός που θεωρείται ότι τον σκότωσε. Όπως αναφέρει το flix.gr, πρόκειται για ένα επικό saga για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, όπως την αφηγείται ο βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ένας απατεώνας και πληρωμένος δολοφόνος που δούλεψε μαζί με μερικές από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες του 20ου αιώνα.

Γεφυρώνοντας δεκαετίες, η ταινία καταγράφει ένα από τα μεγαλύτερα, άλυτα μυστήρια της Αμερικάνικης ιστορίας, την εξαφάνιση του Τζίμι Χόφα (τον συγκεκριμένο χαρακτήρα τον είχε υποδυθεί σε ταινία ο Τζακ Νίκολσον), θρυλικού αφεντικού εργατικής ένωσης, και προσφέρει ένα μεγαλειώδες ταξίδι μέσα από τους κρυφούς διαδρόμους του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές του διεργασίες, έχθρες και συνδέσεις με τη μαζική πολιτική.

Η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στο Alice Tully Hall του Lincoln Center, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης στις 27 Σεπτεμβρίου, οπότε μετά θα βγουν και οι πρώτες κριτικές εντυπώσεις για το φιλμ.

H ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τη νέα χειμερινή σαιζόν και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα. Παίζουν ακόμα οι Bobby Cannavale, Harvey Keitel, Stephen Graham, Kathrine Narducci, Άννα Πάκουιν, κ.α.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture