Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μια επιχείρηση που μετρά τρεις γενεές στηρίζοντας την τοπική κοινωνία

Μια επιχείρηση που μετρά τρεις γενεές στ...

Κρίνος η ιστορία

Η εταιρεία “ΚΡΙΝΟΣ” ιδρύθηκε το 1943 από τον Ιωάννη Αναστασόπουλο και διατηρώντας τις οικογενειακές παραδόσεις της απόσταξης άρχισε να εμφιαλώνει ούζο και raisin brandy. Στο μεταξύ επεκτάθηκε και στην εμφιάλωση παραδοσιακών αναψυκτικών, τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας και της Πελοποννήσου.

Το 1971 αναλαμβάνει ο υιός Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος, ο οποίος εγκαθιδρύει έναν ακόμα κλάδο εμφιάλωσης, αυτόν του φυσικού μεταλλικού νερού, ενώ παράλληλα τελειοποιεί τις κληρονομικές παραδοσιακές συνταγές του ούζου, λικέρ, brandy  και αναψυκτικών. Διαχωρίζει κάθε κλάδο εμφιάλωσης σε διαφορετικό κτίριο, ενώ οι εγκαταστάσεις αγγίζουν τα 20.000 τμ. Παράλληλα έως το 1999 πραγματοποιεί επενδύσεις 2 δις δραχμών. Το 70% του τζίρου διοχετεύεται στις εξαγωγές σε 20 χώρες ανά τον κόσμο και λειτουργεί κάτω από πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ΕΝ22000 από το 2000. Τα προϊόντα της έχουν βραβευτεί πολλές φορές για την ποιότητα τους και την γεύση τους σε διαγωνισμούς του εξωτερικού.  Η εταιρεία ΚΡΙΝΟΣ λειτουργεί με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και απόλυτα καθετοποιημένη, ενώ κατέχει το απόλυτο know how στην εμφιάλωση.

Από το 2007 αναλαμβάνει τα ηνία η 3η γενιά,  τα 5 παιδιά του Κωνσταντίνου Αναστασόπουλου, με Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Γιάννη Αναστασόπουλο και Διοικητικό Συμβούλιο την Χρυσούλα, Βασιλική, Ιωάννα & Θεολογία. Τα προϊόντα εκσυγχρονίζονται και αλλάζουν εμφάνιση για να συναντήσουν τους μοντέρνους καιρούς. Η εταιρεία συνεχίζει να έχει σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό και μπαίνει στην κρίση με μηδενικό δανεισμό και διατηρεί την ταυτότητα της, ενώ καταφέρνει να αναπτυχθεί μέσα στην κρίση. Την τελευταία 5ετία πραγματοποιείται αύξηση προσωπικού, εδραίωση ενός ισχυρού R&D τμήματος, τριπλασιασμός του τζίρου, αύξηση των εξαγωγών κατά 35% σε 30 χώρες, κτιριακή επέκταση κατά 6.000τμ και επενδύσεις ύψους 1,8 εκατ. € με ιδία κεφάλαια, ενώ έχει αναλάβει και με επιτυχία διάφορα εξωτερικά  project.

Η εταιρεία “ΚΡΙΝΟΣ” έχει βραβευτεί πολλές φορές στο παρελθόν για την ποιότητα των προϊόντων της αλλά και για την γενικότερη επιχειρηματική της δράση. Το 2018 βραβεύτηκε σαν ένα από τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας στην εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy 2018 και φέτος της απονεμήθηκε η διάκριση επιχειρηματικής αριστείας CREATIVE GREECE 2019 ως μια από τις δυναμικότερες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας.

H εταιρεία ΚΡΙΝΟΣ με περηφάνια και ενάντια στην κρίση συνεχίζει να παράγει ακόμα και σήμερα:

- 100% ελληνικά  παραδοσιακά αναψυκτικά “ΚΡΙΝΟΣ” (πορτοκαλάδα, λεμονάδα, γκαζόζα, σόδα) που περιέχουν 20% Ελληνικό φυσικό χυμό. Αναψυκτικά που μας θυμίζουν την παιδική μας ηλικία, με αυθεντική γεύση και ποιότητα όπως παλιά, αλλά πάντα ακολουθώντας τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

- Ούζο “ΚΡΙΝΟΣ” & “Κefi” με απόσταξη σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες  για 15 με 20 ώρες,  με παλιές συνταγές βασισμένες στα αρωματικά και βότανα της Ελληνικής φύσης, brandy και liqueur. Ένα ούζο που έχει κατακτήσει τις Ευρωπαϊκές και Μεσανατολικές αγορές με μεγάλη επιτυχία.

- Φυσικό μεταλλικό νερό “ΚΡΙΝΟΣ”  με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και κατάλληλα για δίαιτα πτωχή σε Νάτριο. Εμφιαλώνεται από ιδιόκτητες πηγές σε βάθος, σε απόλυτα αποστειρωμένο και τεχνολογικά προηγμένο περιβάλλον, έτσι ώστε το πρώτο δαχτυλικό αποτύπωμα πάνω στο μπουκάλι να είναι του καταναλωτή που θα το σερβίρει στο ποτήρι του.

Τον Ιούνιο 2019 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΚΡΙΝΟΣ” διακρίθηκε με το Superior Taste Award με 2 χρυσά αστέρια για την ποιότητα του από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας, iTQi

Η εταιρεία “ΚΡΙΝΟΣ” λειτουργεί με συνέπεια, αφοσίωση και αγάπη στο ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία “φύση και θέση” επιλέγοντας τοπικούς προμηθευτές και  ντόπιο εργατικό δυναμικό. Φυσικά δεν ξεχνάει ποτέ να στηρίζει τις περιβαλλοντικές, φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις που αφορούν το Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Η εταιρεία “ΚΡΙΝΟΣ” παραμένει πιστή στους καταναλωτές της διατηρώντας ακόμα και σήμερα το όραμα του ιδρυτή της το οποίο είναι: "ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά