Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ένα σύγχρονο φροντιστήριο στο Ρίο με την υπογραφή της "Ανόδου"

 Ένα σύγχρονο φροντιστήριο στο Ρίο με τη...

Παρέχει τη δυνατότητα και για ιδιαίτερα μαθήματα

Στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του μπαίνει το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης που δημιούργησε η Άνοδος στο Ρίο και το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία από την πρώτη στιγμή. Σε έναν σύγχρονο χώρο διδάσκονται όλα τα μαθήματα στα οποία καλείται ο μαθητής να διαγωνιστεί με την εγγύηση της ποιότητας που παρέχει η εμπειρία των 20 ετών λειτουργίας της "Ανόδου".

Την άποψή τους σχετικά με την ίδρυση και την φιλοσοφία του νέου φροντιστηρίου εκφράζουν οι ιδιοκτήτες Νίκος Άκουρος, Σπήλιος Καλύβας και Δημήτρης Καρανάσιος: "Το Ρίο είναι σχετικά απομακρυσμένο από το κέντρο της Πάτρας και η μετακίνηση είναι δύσκολη, χρονοβόρα και δαπανηρή για τους μαθητές της περιοχής και τις οικογένειές τους. Γι’ αυτό και θεωρήσαμε ότι έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο φροντιστηριακό χώρο και εκεί, ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Και με την ευκαιρία, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Ρίο, γιατί αγκάλιασε την προσπάθειά μας ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας.

Στην Άνοδο υπάρχει ενδιαφέρον για τη συνολική επίδοση του μαθητή. Ο μαθητής υποστηρίζεται από μια συγκροτημένη δομή και ένα σύνολο καθηγητών. Για κάθε μαθητή μας συνεργάζονται και ανταλλάσσουν απόψεις όλοι οι καθηγητές που του κάνουν μάθημα. Έχουμε συσσωρευμένη εμπειρία από περισσότερους από 4.500 μαθητές που έχουν περάσει από τα χέρια μας. Επίσης ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να λάβει εμπειρίες από τον ανταγωνισμό μεταξύ των συμμαθητών του, όχι μόνον να κρίνει αλλά και να συγκρίνει τον εαυτό του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επιτυχία στις εξετάσεις δεν είναι μόνο να γράφει κάποιος καλά, αλλά καλύτερα από τους άλλους. Γι' αυτό λειτουργούν μόνο ολογομελή και ομοιογενή τμήματα, όπου δε είναι απαραίτητο παραδίδονται και ιδιαίτερα μαθήματα, σύμφωνα πάντα με τα υψηλά κριτήρια του φροντιστηρίου μας. Επενδύουμε στην απόκτηση της γνώσης και στην πληροφόρηση του μαθητή και των γονιών του και συνεργαζόμαστε με Πιστοποιημένους Οργανισμούς Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Ενημέρωσης για τις Σχολές και σωστής συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού".

 

Info

Ζωγράφου 10, Ρίο

Tηλ.: 2611810292

www.anodospatras.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά