Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αθηνά Τραχήλη: Καμία περιοχή της χώρας να μην ξαναζήσει ένα Μάτι

Αθηνά Τραχήλη: Καμία περιοχή της  χώρας ...

Η κ. Τραχήλη, τον Ιούλιο του 2018, με την ιδιότητα της ως Προέδρου του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, βρέθηκε μαζί με ομάδα εθελοντών κτηνιάτρων στο Μάτι

 «Για όλους εμάς που ζήσαμε από κοντά και απ’ την πρώτη στιγμή τις ολέθριες συνέπειες της καταστροφής στο Μάτι Αττικής, πριν ακριβώς έναν χρόνο, το καθήκον, η ευχή αλλά και η δέσμευση είναι τέτοιος όλεθρος να μην ξανασυμβεί σε καμία περιοχή της χώρας».

Αυτό επεσήμανε η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη, σε δήλωση της το πρωί της Τετάρτης, με την ευκαιρία της υπογραφής της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου απ’ την νέα κυβέρνηση για την δρομολόγηση άμεσων παρεμβάσεων στις πληγείσες περιοχές και πραγματικής ανακούφισης των πληγέντων.

Η κ. Τραχήλη, τον Ιούλιο του 2018, με την ιδιότητα της ως Προέδρου του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, βρέθηκε μαζί με ομάδα εθελοντών κτηνιάτρων στο Μάτι και συνέδραμε στο έργο στήριξης των κατοίκων.

«Είναι μνήμες που δεν σβήνουν απ’ το μυαλό. Είναι μνήμες που υπογραμμίζουν την διαρκή ευθύνη όλων μας ώστε η έννοια της Πολιτικής Προστασίας και της ουσιαστικής θωράκισης μας απέναντι στις φυσικές καταστροφές ν’ αποκτήσουν πραγματικό περιεχόμενο. Και προς αυτή την κατεύθυνση συγκλίνουν όλες οι πρωτοβουλίες της νέας κυβέρνησης», σημείωσε η κ. Τραχήλη. Προσθέτοντας ότι είναι απαράδεκτο, έναν χρόνο μετά, να μην έχουν αξιοποιηθεί  πολύτιμοι πόροι και να μην έχουν ολοκληρωθεί έργα ανάπλασης ώστε η ζωή των κατοίκων να επανέλθει στην κανονικότητα.

«Αυτό ήδη αλλάζει», ανέφερε η κ. Τραχήλη. Υπογραμμίζοντας ότι «μιλάμε για μια εθνική τραγωδία όπου η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με συγκροτημένο σχέδιο, με πλήρη ετοιμότητα και συναίσθηση ευθύνης, κάνουν σήμερα αυτό που θα έπρεπε να είχε γίνει πολύ καιρό πριν». 

  

  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις