Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα τελικά οι κρίσεις των Αντιστράτηγων της ΕΛ.ΑΣ. - Ανάμεσά τους και ο Πατρινός Ανδρέας Αποστολόπουλος

Σήμερα τελικά οι  κρίσεις των Αντιστράτη...

Για τις θέσεις του Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και του επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος

Μετά τον ορισμό του Αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη στη θέση του νέου αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, την Παρασκευή, επρόκειτο να γινει η συνεδρίαση του συμβουλίου κρίσεων για τους τέσσερις άλλους Αντιστράτηγους. Όμως, μεσολάβησε ο σεισμός στην Αθήνα, η 48η επιφυλακή σε αστυνομία και πυροσβεστική κι έτσι η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τελικα τη Δευτέρα.

Οι τέσσερις Αντιστράτηγοι που κρίνονται είναι οι δύο Κρητικοί Ανδρέας Δασκαλάκης και Χρήστος Δραγατάκης καθώς και οι Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και Ανδρέας Αποστολόπουλος.

Αμέσως μετά τις κρίσεις των Αντιστρατήγων θα ακολουθήσουν οι κρίσεις των Υποστρατήγων.

Πάντως, αξίζει να τονιστεί ότι σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη στις 18 Ιουλίου οι θέσεις των Αντιστρατήγων μειώνονται κατά μια κάτι που αναμένεται να φέρει αλλαγές.

Όπως όλα δείχνουν, ένας Αντιστράτηγος θα ορισθεί ως Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., ένας ως Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, ένας ως Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος και ένας ως Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου.

Από τις σημερινές κρίσεις εξαρτάται πιθανότατα και η τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ, αφού ο σημερινός Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας - Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, κρίνεται για Υποστράτηγος. Μετά από αυτό, ίσως επέλθουν αλλάγές στη σύνθεση της Αστυνομίας Διεύθυνσης Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις