Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Ο νεαρός art director που σχεδιάζει ξανά την εταιρική ταυτότητα των Ξενία!

Ο νεαρός art director που σχεδιάζει ξανά...

Τουρισμός, γραφιστική και μυθοπλασία μπλέκονται μεταξύ τους από τον γραφίστα που κάνει μια απόπειρα να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο με σκοπό την αναδημιουργία της εταιρικής ταυτότητας των ξενοδοχείων Ξενία

O Νίκος Γεωργόπουλος είναι ο νεαρός art director που επιμελήθηκε την αναδημιουργία της εταιρικής ταυτότητας των ξενοδοχείων Ξενία. Ζει και εργάζεται στο Λονδίνο ενώ το εγχείρημά του γίνεται στο πλαίσιο ενός πρότζεκτ, που ο ίδιος αποκαλεί Time travel branding, και μέσα από το οποίο διερευνά τις οπτικές ταυτότητες του παρελθόντος.

 

Τουρισμός, γραφιστική και μυθοπλασία μπλέκονται μεταξύ τους από τον γραφίστα που κάνει μια απόπειρα να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο με σκοπό την αναδημιουργία της εταιρικής ταυτότητας των ξενοδοχείων Ξενία.

Η ιδέα, όπως αναφέρει, για τον σχεδιασμό της φαντασιακής ταυτότητας των Ξενία του καρφώθηκε στο μυαλό όταν σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να δουλέψει για έναν φανταστικό «πελάτη» ταξιδεύοντας πίσω στο παρελθόν. Και κάπως έτσι προέκυψαν τα ξενοδοχεία Ξενία που μετέφρασαν όσο τίποτα άλλο τις αξίες του μοντερνισμού στο ελληνικό τοπίο.

Η φωτογράφιση έγινε στο ανακαινισμένο πρώην Ξενία στον Πόρο.

«Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα και την ίδια στιγμή περίεργη εμπειρία. Το ξενοδοχείο το ίδιο είχε μία «στοιχειωμένη» ατμόσφαιρα που έμοιαζε φουτουριστική και την ίδια στιγμή παρελθοντική. Περάσαμε τρεις μέρες που βρισκόμασταν μέσα σε αυτή την κατάσταση ενώ την ίδια στιγμή, δημιουργούσαμε ένα πρότζεκτ με το ένα πόδι σε ένα φανταστικό παρελθόν και το άλλο σε ένα φαντασιακό παρόν» δηλώνει η Polly Brown σχετικά με την εμπειρία της φωτογράφισης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life