Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι επέλεξαν να φορέσουν οι κυρίες της Βουλής στην ορκωμοσία τους! ΦΩΤΟ

Τι επέλεξαν να φορέσουν οι κυρίες της Βο...

Τα βλέμματα στράφηκαν πάνω τους

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή μέρα για τους βουλευτές και τις βουλευτίνες που ορκίστηκαν στο Κοινοβούλιο. Οι περισσότεροι συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους, ενώ τα ρούχα που φόρεσαν άρμοζαν στην περίσταση. Ωστόσο τα βλέμματα στράφηκαν στις κυρίες. Οι περισσότερες έκαναν κλασικές, κομψές επιλογές  ενώ θριάμβευσαν οι συνδυασμοί του λευκού και του μαύρου, αλλά και τα total black και ολόλευκα σύνολα.

Υπήρξαν και οι τολμηρές που  ενέδωσαν στα -παστέλ- χρώματα και έτσι είδαμε την Όλγα Κεφαλογιάννη ντυμένη με φόρεμα σε απόχρωση του ροζ, τη νέα βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού με σιέλ ντε πιες με ανοιχτούς ώμους, αλλά και τις κυρίες Νόνη Δούνια και Εφη Αχτσιόγλου που επέλεξαν μωβ, η πρώτη με κοστούμι και η δεύτερη με ένα στενό μίντι φόρεμα. 

Πολλές επέλεξαν λευκό σύνολο, ενώ τον κλασσικό συνδυασμό λευκού - μαύρου ακολούθησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Με λευκό κοστούμι -αλλά με μαύρες λεπτομέρειες στο σακάκι έκανε το ντεμπούτο της στη Βουλή η Ραλλία Χρηστίδου.

Υπέρκομψη με μαύρο κοστούμι και ψηλά μαύρα πέδιλα ήταν η Ελενα Ράπτη. Λευκό φόρεμα, από την άλλη, επέλεξε η νιόπαντρη Ελένη Καρβελά, που συνόδευσε τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην ορκωμοσία του. Στα ... ελληνικά χρώματα -λευκό και γαλάζιο  η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Φωτ.:eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight