Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Emma Stone ξανασυνεργάζεται με τον Ντ. Σαζέλ του "La la Land"

H Emma Stone ξανασυνεργάζεται με τον Ντ....

Τον 55χρονο Πιτ θα τον δούμε σε λίγο καιρό στα "Κάποτε στο Χόλυγουντ" και "Ad Astra"

H Oσκαρική πρωταγωνίστρια του «La La Land» αλλά και της «Ευνοούμενης» του δικού μας Γιώργου Λάνθιμου, υπέγραψε, όπως αναφέρει το flix.gr, να παίξει και στη νέα ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ ενώ είναι πιθανό να συμπρωταγωνιστήσει με τον πάντα αγαπητό και περιζήτητο Μπραντ Πιτ, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις.

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση του flix.gr, κι ενώ περιμέναμε ότι μετά τον (υποτιμημένο) «First Man» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, ο Ντάμιεν Σαζέλ θα κατέφευγε πρώτα στην τηλεόραση για το «The Eddy», ένα τηλεοπτικό δράμα με φόντο το σύγχρονο πολυπολιτισμικό Παρίσι και κεντρικά πρόσωπα τον ιδιοκτήτη και τη βασική μπάντα ενός music club, ο Οσκαρικός σκηνοθέτης του υπέροχου «La La Land» επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με το φιλμ με τίτλο «Babylon».

Δεν υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες για το τι διαπραγματεύεται η νέα του ταινία, εκτός από το ότι θα στρέφει τον καθρέφτη στην ίδια την κινηματογραφική βιομηχανία, μία πραγματική «Βαβυλώνα».

Επιστρέφοντας στην εποχή που ο ήχος αντικατέστησε τον βωβό κινηματογράφο και εμπλέκοντας αληθινά και φιξιόν πρόσωπα, ο Σαζέλ επιχειρεί να χτίσει ένα δράμα που αφορά στην ίδια την ιστορία του σινεμά.

Πρωταγωνίστριά του, η Έμα Στόουν -Emma Stone, που του χρωστάει και το Όσκαρ της, α’ γυναικείου ρόλου που κέρδισε για το «La La Land».

Πιθανός συμπρωταγωνιστής της (οι πηγές τον θέλουν να είναι ακόμα σε συζητήσεις), ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος είδε με το «Once Upon a Time in Hollywood - Κάποτε στο Χόλυγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο (22/8 στην Ελλάδα) ότι οι ταινίες εποχής, ειδικά όταν αφορούν την πιάτσα του, τού πάνε πολύ, σύμφωνα με το flix.gr.

Στο μεταξύ ο Πιτ που αρχές Σεπτεμβρίου 2019 θα τον δούμε και στην κοινωνική ταινία επιστημονικής φαντασίας του Τζέιμς Γκρέι με τίτλο «Ad Astra» (το τρέιλερ ήδη προβάλλεται στα Odeon Veso Mare), σύμφωνα με Αμερικανικά περιοδικά όπως το In Touch, φαίνεται πως ξεπερνά με τον καιρό το θυελλώδες διαζύγιο του από την Αντζελίνα Τζολί (χώρισαν πριν 3 χρόνια) και οι φήμες τον θέλουν να τα έχει με την δασκάλα των παιδιών του αλλά να έχει φλερτάρει και με 2 συναδέλφους του ηθοποιούς και ένα μανεκέν.

Ο «άτακτος» και πάντα γοητευτικός Μπραντ Πιτ στα 55 του χρόνια παραμένει ένας πολύ όμορφος άνδρας ενώ πάντοτε είχε στο πλάι του ωραίες γυναίκες, από την Γκουίνεθ Πάλτροου και την Τζουλιέτ Λιούις έως την Τζένιφερ Άνιστον, την οποία και είχε παντρευτεί αλλά και την μεγαλύτερη του Τζίνα Ντέιβις με την οποία είχε παίξει στο «Θέλμα και Λουίζ» το 1991.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight