Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ολη η κερκίδα των διασημοτήτων στον επικό τελικό του Wimbledon

Ολη η κερκίδα των διασημοτήτων στον επικ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μίντλετον, Θερόν, Τζένερ, πολλοί βρετανοί stars και ο μεγαλοεπιχειρηματίας Τζεφ Μπέζος αποθέωσαν Τζόκοβιτς-Φέντερερ στο Λονδίνο

«Επική τιτανομαχία» χαρακτηρίστηκε η τελική αναμέτρηση των ζωντανών θρύλων και super stars του τένις Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς στο Γουίμπλεντον του Λονδίνου, καθώς ο αγώνας έφθασε τις πέντε ώρες με τεράστια, παγκόσμια απήχηση. Hταν ο μεγαλύτερης διάρκειας τελικός που έγινε ποτέ!  Τελικά ο 32χρονος Σέρβος Τζόκοβιτς κατέκτησε το 5ο του τρόπαιο στο διάσημο τουρνουά, δεύτερο συνεχόμενο (2011, 2014, 2015, 2018, 2019) και 16ο συνολικά σε επίπεδο γκραν σλαμ. Ο 38χρονος  ελβετός Φέντερερ έχασε «στο παρα πέντε» αποδεικνύοντας γιατί παραμένει στην κορυφή του παγκόσμιου τένις με 20 τρόπαια σε γκραν σλαμ, από τα οποία τα οκτώ στο Γουίμπλεντον (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017).  Η κερκίδα των επωνύμων βέβαια είχε και αυτή το δικό της ενδιαφέρον, με διάσημους ηθοποιούς και το …παλάτι μπροστά – μπροστά.

 

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, με long midi φόρεμα της βρετανίδας σχεδιάστριας Emilia Wickstead σε γαλάζια απόχρωση, ήταν στο επίκεντρο της προσοχής συνοδευμένη από το σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ. Εκείνη ήταν άλλωστε που απένειμε το τρόπαιο στο θριαμβευτή του τελικού ανδρών. Η αμερικανίδα supermodel Κένταλ Τζένερ με σύνολο Ralph Lauren (πουκάμισο και σορτς) ξεσήκωσε επίσης τα φλας και η παρουσία της στον αγώνα έγινε ταχύτατα είδηση.

Παρόντες επίσης οι stars Σαρλίζ Θερόν, Λίλι Τζέιμς, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τόμας Χίντλεστον, Γούντι Χάρελσον, Κλερ Φόι, Τζέμα Αρτετον, Κέιτ Μπέικινσειλ αλλά και οι εκπρόσωποι της british social life Πίπα Μίντλετον, Μπρούκλιν Μπέκαμ, Πόπι Ντελεβίν, Ντέιβιντ Γκάντι ήταν επίσης εκεί. Κατά την αποψή μας, η σχεδιάστρια Στέλλα Μακ Κάρτνει και η σύζυγος του Κάμπερμπατς, Σόφι Χάντερ ήταν οι πιο trendy του αγώνα, η μια με ολόσωμη μπεζ φόρμα δικής της υπογραφής και η άλλη με εμπριμέ σύνολο Emilia Wickstead. Tη gossip διάσταση της ημέρας κάλυψε ο κροίσος Τζεφ Μπέζος με την αγαπημένη του Λόρεν Σάντσεζ.  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View