Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η μεγάλη επιστροφή του g86 στο Πατρινό Καρναβάλι

Η μεγάλη επιστροφή του g86 στο Πατρινό Καρναβάλι
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η ομάδα- αξιοθέατο θα παρελάσει όχι ως πλήρωμα, αλλά ως κομμάτι «πακέτου» ποιοτικού, καρναβαλικού τουρισμού

Eπιστρέφει το πολύκροτο, θεαματικό και αδιαμφισβήτητα πρωτοποριακό πλήρωμα g86 στο Πατρινό Καρναβάλι: Με επικεφαλής το εμπνευσμένο ηγετικό ντουέτο των Πάρη Λαλιώτη και Αλέξη Γεωργιόπουλου, θα ξαναεμφανιστεί στις παρελάσεις του 2020, όχι ως συμβατική συμμετοχή, δηλαδή σαν γκρουπ μασκαράδων που διεκδικεί διακρίσεις ή απλά διασκεδάζει στο δρόμο, αλλά ως «επαγγελματική ομάδα ποιοτικού καρναβαλικού τουρισμού». Όπως εξήγησε ο κ. Λαλιώτης στο thebest.gr στις πομπές θα διατηρηθεί το στυλ του σκηνοθετημένου σόου (με τα άρματα, τις κατασκευές, τους βηματισμούς, τις χορογραφίες, τα ακροβατικά και τις αβάν γκαρντ περιβολές) αλλά τα μέλη θα είναι κόσμος από άλλα μέρη. Το g86 που διατηρεί πλέον σάιτ και κινείται επιχειρηματικά, θα διοργανώσει το πρώτο εκδρομικό τετραήμερο για κοινό από το εξωτερικό και την Ελλάδα, που θέλει να λάβει μέρος στο Πατρινό Καρναβάλι, όχι μόνο για να παρελάσει αλλά και να περιηγηθεί στα αξιοθέατα και να απολαύσει αποκριάτικα πάρτι. Το «πακέτο» του g86 θα περιλαμβάνει ακόμα τη διαμονή και τη μετακίνηση από τη στιγμή της άφιξης στη χώρα ή την πόλη μας.

«Είμαστε οι πρώτοι που ξεκινάμε αυτή την οργανωμένη προσπάθεια ποιοτικού καρναβαλικού τουρισμού στην Ελλάδα. Για μας είναι ένα βήμα διεθνοποίησης του καρναβαλιού μας. Απευθυνόμαστε δηλαδή σε ανθρώπους που δεν είναι φοιτητές, οι οποίοι απλά θέλουν να ξεφαντώσουν με τους φίλους τους στο δρόμο, αλλά να ζήσουν  αυτή τη μεγάλη γιορτή ως μέρος μιας «παράστασης». Τη διαφημιστική καμπάνια του εγχειρήματος θα αναλάβει ταξιδιωτικό γραφείο. Αντίστοιχα «πακέτα» λειτουργούν στα καρναβάλια της Τενερίφης» μας ανέφερε ο κ. Λαλιώτης.

 

Όπως μάθαμε επίσης, το g86 μαζί με τους τουρίστες του, θα εμφανιστεί στις παρελάσεις  με τον ντόπιο πυρήνα των στενών συνεργατών και φίλων, που είχαν συντελέσει στις πολυβραβευμένες συμμετοχές των περασμένων ετών («Ισον», «Circus», «Medusa», «Cocoon», «Βurlesque», «Cubius», «Zodiac»). Ακόμα δεν έχει συζητηθεί η σειρά, ο τρόπος και η θέση της παρουσίας του στις πομπές οπότε έπονται οι λεπτομέρειες. Θυμίζουμε πως το 2018 η ομάδα είχε εμφανιστεί τελευταία, λόγω τιμωρίας για παρεμπόδιση ροής παρέλασης, ενώ το 2019 δεν συμμετείχε καθόλου στο Πατρινό Καρναβάλι αφήνοντας πραγματικά ένα μεγάλο «κενό» στο είδος του.  Στα σχέδιά του g86 πάντως παραμένει ο στόχος του μόνιμου θεάτρου δρόμου και οι εμφανίσεις σε φεστιβάλ και θεσμούς του εξωτερικού, καθώς και οι συνεργασίες με κατασκευές για επιδείξεις, εκδηλώσεις κλπ εντός και εκτός Πατρών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View