Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μετρούν από την αρχή τους σταυρούς των υποψηφίων της Αχαΐας

Μετρούν από την αρχή τους σταυρούς των υ...

Ποιοι έχουν καταθέσει αίτηση επανακαταμέτρησης

Πάλι από την αρχή μετρούν στο Πρωτοδικείο της Πάτρας τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων στις εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής. Αίτηση επανακαταμέτρησης έχουν καταθέσει, όπως πληροφορείται το thebest.gr, από τη ΝΔ η Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία έλαβε σύμφωνα με τα ενδεικτικά αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών 11.605 σταυρούς, ο Αθανάσιος Νταβούρος (11.322 σταυρούς), η Ασπασία Ρηγοπούλου (5.530 σταυρούς) και η Ελένη Κονιδάρη (3.410 σταυρούς). Από τους παραπάνω, σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών εκλέγεται η Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετά την απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να μην κρατήσει την  έδρα της Αχαΐας, όπου ήταν υποψήφιος.

Από το Κίνημα Αλλαγής έχουν καταθέσει αίτηση επανακαταμέτρησης ο Μαρίνος Σκανδάμης (3.929 σταυρούς σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών) και η Αικατερίνη Σολωμού (3.928 σταυρούς). Το ΚΙΝΑΛ εκλέγει έναν βουλευτή στην Αχαΐα και την έδρα καταλαμβάνει αυτοδικαίως ο Γιώργος Παπανδρέου, ως πρώην πρωθυπουργός.

Οι σάκοι έχουν ανοίξει από τις 8 το πρωί και η καταμέτρηση θα διαρκέσει δύο 12ωρα. Δηλαδή μέχρι σήμερα στις 8 το βράδυ και αύριο Παρασκευή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Η επίσημη ανάρτηση των αποτελεσμάτων των εκλογών αναμένεται να γίνει από το Πρωτοδικείο της Πάτρας στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις