Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από 18 Ιουλίου στην Ελλάδα "Η Ληστεία της Στοκχόλμης" με τον Ίθαν Χοκ

Από 18 Ιουλίου στην Ελλάδα "Η Ληστε...

Σε διανομή της Seven Films - Aναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα

Η Aμερικάνικη αστυνομική περιπέτεια με τίτλο «Η Ληστεία της Στοκχόλμης – Stockholm» θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 18.7.2019, σε διανομή της Seven Films.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Η σκηνοθεσία είναι του 45χρονου Καναδού δημιουργού Ρόμπερτ Μπουντρό ενώ πρωταγωνιστούν ο ηθοποιός Ίθαν Χοκ, τον οποίο είδαμε πέρυσι στην ταινία «Ακρότητες» του Πολ Σρέιντερ, και η Νούμι Ράπας, ο Μαρκ Στρονγκ και οι Christopher Heyerdahl, Bea Santos, Thorbjorn Harr, John Ralston.

Στοκχόλμη, 1973. O Λαρς, ένας Αμερικανός πρώην κατάδικος, εισβάλλει στη μεγαλύτερη τράπεζα της Σουηδικής πρωτεύουσας με σκοπό, όχι μόνο να αδειάσει το χρηματοκιβώτιο, αλλά και να απαιτήσει από τις αρχές να ελευθερώσουν τον φυλακισμένο φίλο του. Γοητεύοντας σταδιακά τους όμηρους υπαλλήλους της τράπεζας με την χαρισματική, ευαίσθητη, αλλά και λίγο ανισόρροπη προσωπικότητά του, θα τους κάνει, όχι μόνο να τον υπερασπιστούν, αλλά να θελήσουν να τον βοηθήσουν να ξεφύγει απ’ τον στενό κλοιό της αστυνομίας και να δραπετεύσει με εκατομμύρια.

 Μία από τις υπαλλήλους μάλιστα, θα αρχίσει να τρέφει αισθήματα απέναντί του.

Βασισμένη στη απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία που δημιούργησε τον ψυχολογικό όρο «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» η ταινία του Ρόμπερτ Μπουντρό, είναι  ένα αγωνιώδες αστυνομικό θρίλερ με ανατροπές και χιούμορ, που θα μας κάνει να ξεχάσουμε όλα τα heist movies που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Το φιλμ έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του τον περασμένο Απρίλιο στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Tribeca στη Νέα Υόρκη.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture