Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γηραιός Κρητικός άντεξε, πήγε στο γάμο της εγγονής του & την επόμενη πέθανε

Γηραιός Κρητικός άντεξε, πήγε στο γάμο τ...

Ο θαρραλέος Κρητικός ονόματι Γεώργιος Ρασούλης κηδεύτηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8/7

Μία ιστορία από αυτές που μοιάζουν λίγο…κινηματογραφικές και συνάμα πολύ ανθρώπινες είχαμε στην Κρήτη. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ένας γηραιός Κρητικός βρέθηκε στο γαμήλιο γλέντι της εγγονής της αδελφής του και την επόμενη μέρα σαν να είχε εκπληρώσει και την τελευταία του υποχρέωση, έφυγε από τη ζωή…

Το είχε υποσχεθεί και τήρησε το λόγο του... άντεξε ως το γάμο! Ο λόγος για τον Γεώργιο Ρασούλη από τις Σίσες, ο οποίος εδώ και ένα μήνα "αισθανόταν" πως το τέλος πλησιάζει, αλλά δεν ήθελε να χαλάσει τη χαρά του ζευγαριού, της εγγονής της αδερφής του και του αγαπημένου της.

Το ζευγάρι το περασμένο Σάββατο 6/7, ανέβηκε τα σκαλιά της Εκκλησίας και ο παππούς ήταν εκεί! Λόγω της ημέρας βέβαια, μετά την τελετή και το γλέντι, το ζευγάρι (με το νυφικό εκείνη, με το γαμπριάτικο κοστούμι εκείνος) έκανε κι ένα ... πέρασμα από την κάλπη για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Όσο για τον παππού, έδειξε θάρρος και στάθηκε "βράχος" ως το τέλος του γλεντιού. Πρωινές ώρες πια, είπε "τα κατάφερα!", έκανε μπαξίσι, ευχήθηκε στους νεόνυμφους κι "έφυγε".

Ο Γεώργιος Ρασούλης του Μιχαήλ στάθηκε όρθιος ως το τέλος, τηρώντας την ιερή υπόσχεση που είχε δώσει πρωτίστως στον εαυτό του. Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στις 18.30 το απόγευμα της Δευτέρας 8/7/2019.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις