Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

O Vassilikos με νέο original μουσικό υλικό & full band, live στο Gazarte

O Vassilikos με νέο original μουσικό υλι...

Στις 14 και 19/7/2019 στις 22.00

Ο Πατρινής καταγωγής τραγουδοποιός και ερμηνευτής Vassilikos θα πραγματοποιήσει 2 live μουσικές εμφανίσεις στο Roof Stage του Gazarte, στην Αθήνα με φουλ μπάντα, την Κυριακή 14 και την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019. Ο Βασιλικός που πρωτογνωρίσαμε ως frontman της μπάντας Raining Pleasure θα είναι στο Gazarte για δύο από τις σπάνιες, πλέον, ζωντανές του εμφανίσεις.

Θα παρουσιάσει δύο μοναδικά live, όπου θα πρωταγωνιστεί το νέο του υλικό, που πρόσφατα κυκλοφόρησε σε cd από την Inner Ear Records.

Ο Vassilikos, συνθέτης και στιχουργός των Raining Pleasure, μετά από το χρυσό Vintage και το εξαιρετικά τολμηρό Sunday Cloudy Sunday σε διασκευές της μουσικής του Βασίλη Τσιτσάνη, επιστρέφει με original υλικό για πρώτη φορά από την εποχή των Raining Pleasure. Με μια μίξη από 60s επιρροές όπως πάντα, αλλά με πολλά σύγχρονα και πειραματικά ηλεκτρονικά στοιχεία, παραμένει κιθαριστικός, αλλά με πιο έντονο στοιχείο από ποτέ στη μουσική του τα συνθεσάιζερ. 

Και φυσικά, εκτός από τα καινούρια του κομμάτια, έχει επιλέξει να μας παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια από το Vintage, αλλά και από την εποχή των Raining Pleasure.

Ώρα έναρξης: 22.00.

Εισιτήρια: 12 ευρώ στην προπώληση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture