Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένα παρ' ολίγο σοβαρό συμβάν στα Ψηλαλώνια- Επιλήφθηκαν 3 άνδρες της ΔΙΑΣ

Ένα παρ' ολίγο σοβαρό συμβάν στα Ψηλαλών...

Πρωταγωνιστές δύο πιτσιρικαίοι με ποδήλατα που έτρεχαν ιλιγγιωδώς και ένα κύριος - θαμώνας μαγαζιού που διαμαρτυρήθηκε

Το πόσο πολύ λείπει ένας φύλακας από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων επιβεβαίωσε ένα συμβάν που δεν ήταν σοβαρό αλλά που προκάλεσε προβληματισμό, αργά το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2019 και στο οποίο ήταν μάρτυρας το thebest.gr. Όλοι θυμήθηκαν ότι παλιά υπήρχε ο φύλακας (για ένα διάστημα ο υπάλληλος που είχε την ευθύνη και τον ήξεραν όλοι με το μικρό του όνομα ήταν ο κ. Ανδρέας), ο οποίος είχε και αυστηρές εντολές όπως ήταν η απαγόρευση των ποδηλάτων, της μπάλας και των σκύλων στην πλατεία.

Το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν δύο πιτσιρίκια έκαναν ποδήλατο και όπως επιτάσσει η ηλικία τους και το γεγονός ότι το σχολείο τέλειωσε και έχουν άπλετο χρόνο για παιχνίδι, έτρεχαν και έκαναν και στις στροφές τα «σπινιαρίσματα» τους. Το θέμα ήταν πως η ώρα περνούσε και στη στροφή που οι πιτσιρικαίοι έρχονταν βολίδα με τα ποδήλατα κάθονταν άνθρωποι μιας και εκεί λειτουργεί επιχείρηση εστίασης. Μία και δύο, ένας κύριος που καθόταν πιο κοντά δεν άντεξε το θόρυβο και το λίγο χώμα που ανασήκωναν κάθε τόσο τα ποδήλατα και σηκώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες κάπως εκνευρισμένος ζητώντας από τα παιδιά να κάνουν πιο πέρα και πως ενοχλούσαν.

Τα παιδιά τα ξέρουμε, κάνε τους υπόδειξη και θα πράξουν τις περισσότερες φορές το αντίθετο, έτσι συνέχισαν το «τροπάριο» τους και μάλιστα σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες όχι μόνο δεν έλαβαν υπόψη τους τις παρατηρήσεις αλλά σαν να συνέχιζαν τις απότομες στροφές ακόμη πιο έντονα. Ο ενοχλημένος κύριος λοιπόν αυτή τη φορά σηκώθηκε και ζήτησε με πιο αυστηρό τόνο να σταματήσουν.

Η κατάληξη ήταν λίγη ώρα αργότερα να εμφανιστούν στο πάνω μέρος της πλατείας Υψηλών Αλωνίων 3 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν και ήρθαν να καταγράψουν το συμβάν που ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις αλλά είναι γεγονός πως σε μία πλατεία όπως τα Ψηλαλώνια θα πρέπει να βρίσκεται η χρυσή τομή, και τα παιδιά να χαίρονται και να παίζουν και να κάνουν τις βόλτες με τα ποδήλατα τους όχι όμως σαν να είναι σε ράλι και οι θαμώνες των καταστημάτων να απολαμβάνουν το πράσινο και την άπλα της πλατείας ειδικά τώρα το καλοκαιράκι με τη ζέστη που όλοι θέλουν να βγουν από τα διαμερίσματα και να χαρούν μία παγωμένη μπύρα και ένα σουβλάκι κάτω από τα πεύκα των Υψηλών Αλωνίων. Πάλι με την μπάλα είχε συμβεί πέρυσι, μπάλα ποδοσφαίρου να προσγειωθεί πάνω σε τραπέζι σπάζοντας τα ποτήρια και βρέχοντας τους πελάτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις