Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται το Γαλλικό φιλμ "Χαλαρώστε Κύριε Αλέν" με τον Φαμπρίς Λουκινί

Έρχεται το Γαλλικό φιλμ "Χαλαρώστε ...

Θα το δούμε και στην Πάτρα

Μπόλικο Γαλλικό σινεμά και το φετινό καλοκαίρι στις Ελληνικές αίθουσες και απ’ όσο είδαμε, στις 8 Αυγούστου 2019 σε διανομή της Odeon, θα δούμε τον βραβευμένο με Σεζάρ, ηθοποιό Φαμπρίς Λουκινί να πρωταγωνιστεί σε μια τρυφερή κωμωδία που αναμένεται να συγκινήσει, με τίτλο «Xαλαρώστε Κύριε Αλέν! - Un Homme Pressé».

Λίγα λόγια για την ταινία:

O Αλέν είναι ένας ισχυρός και σεβαστός επιχειρηματίας που βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας του και δεν σπαταλά τον χρόνο του σε ανούσια ζητήματα, όπως η οικογένεια, οι φίλοι και η διασκέδαση. Όταν ένα σοβαρό εγκεφαλικό επηρεάζει την ομιλία του, όλα όσα λέει είναι από ακατανόητα έως… ξεκαρδιστικά.

Προκειμένου να σώσει την καριέρα του, θα ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής λογοθεραπεύτριας. Όμως, καθώς η διαδικασία της αποκατάστασης θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή, ο Αλέν θα συνειδητοποιήσει σταδιακά πως το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του τον προσπέρασε.

Στο Γαλλικό αυτό φιλμ για το νόημα της ζωής, σε σκηνοθεσία του Ερβέ Μιμράν, παίζουν και οι Λεϊλά Μπεκτί, Ρεμπέκα Μάρντερ, Igor Gotesman, Clémence Massart.

Tο φιλμ ενδεχομένως να το δούμε τον Αύγουστο και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture