Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τη γαλακτοβιομηχανία "Πρώτο" επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής Ευσταθία Γιαννιά

Τη γαλακτοβιομηχανία "Πρώτο" ε...

Η κ. Γιαννιά στο μεταξύ συνέχισε την περιοδεία της σε Αιγιάλεια, Καλάβρυτα & Δυτική Αχαΐα

Τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου παστερίωσης γάλακτος «Πρώτο», του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων Περιφέρειας Πατρών, επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας – Αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ, Ευσταθία Γιαννιά.

Η κα. Γιαννιά, αφού συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Βασίλη Καϊμακά και τους εργαζόμενους, ξεναγήθηκε στα τμήματα παραγωγής της σύγχρονης καθετοποιημένης μονάδας, που λειτουργεί από το 1961.

«Πρόκειται για μια ιστορική επιχείρηση για την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, που είναι όλα τα αυτά τα χρόνια δίπλα στον καταναλωτή, προσφέρει σταθερή εργασία σε δεκάδες εργαζόμενους και στηρίζει την τοπική κτηνοτροφία», δήλωσε η κα. Γιαννιά επισημαίνοντας «Πρόκειται για μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα που επί σειρά ετών, κόντρα στις όποιες δυσκολίες μέσα σ’ ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, αναπτύχθηκε και επένδυσε σε συνεργασίες, προσωπικό και προϊόντα».

Στο μεταξύ, η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των συνεχών περιοδειών της ανά τον Νομό (Δυτική Αχαΐα, Αιγιάλεια, Καλάβρυτα), είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους αγροτοκτηνοτροφικών συνεταιρισμών και παραγωγούς, όπου ενημερώθηκε και κατέγραψε τα προβλήματα και τα αιτήματά τους.

Η κα. Γιαννιά δεσμεύθηκε για ακόμα μια φορά, πως θα είναι δίπλα τους και πάντα στη διάθεση τους, είτε για να μεταφέρει στην κεντρική διοίκηση και στην αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την επίλυση σημαντικών θεμάτων, με από κοινού διεκδίκηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις