Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Α. Τζουραμάνης: Το Κίνημα Αλλαγής είναι το προοδευτικό αντίβαρο

Α. Τζουραμάνης: Το Κίνημα Αλλαγής είναι ...

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο κ. Τζουραμάνης περιόδευσε στο κέντρο της Πάτρας

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Τζουραμάνης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις καθημερινές του επαφές με τους πολίτες.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο κ. Τζουραμάνης περιόδευσε στο κέντρο της Πάτρας, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες, εισπράττοντας τα προβλήματα και τις αγωνίες τους λόγω και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Μάλιστα, η αποδοχή των πολιτών στο πρόσωπο του κ. Τζουραμάνη καταδεικνύει και την ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού δυναμικού, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει:

Ο υποψήφιος βουλευτής μετέφερε μήνυμα ελπίδας και αλλαγής, ενώ όπως τόνισε «οι επικείμενες εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Ας κλείσουμε τα αυτιά μας στις «σειρήνες» του συντηρητισμού της Ν.Δ. και του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ κι ας ψηφίσουμε προτάσσοντας τη λογική. Και η λογική λέει πως ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει εγγύηση για την ομαλότητα και πολιτική σταθερότητα στη χώρα. Άλλωστε η δική μας παράταξη γεννήθηκε για να υπηρετεί τον λαό και την πατρίδα και αυτό θα συνεχίσει να κάνει».

Ο κ. Τζουραμάνης θα συνεχίσει τις επαφές με τον κόσμο, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο εκτός από το πολιτικό του γραφείο θα βρίσκεται και στο εκλογικό κέντρο του Κινήματος Αλλαγής, στην Πάτρα, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις