Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αρνητική η Υρώ Μανέ σε τηλεοπτικό reunion του σήριαλ του ΑΝΤ1, "Εγκλήματα"

Αρνητική η Υρώ Μανέ σε τηλεοπτικό reunio...

Το είπε στην "Φωλιά των Κου κου" - Το φετινό καλοκαίρι περιοδεύει με την παράσταση "Ρένα"

Καλεσμένη στην «Φωλιά των Κου κου» στο κανάλι Star, ήταν το πρωί της Τετάρτης 3 Ιουλίου 2019 η γνωστή ηθοποιός Υρώ Μανέ και ρωτήθηκε φυσικά για την θρυλική πια σειρά του ΑΝΤ1, «Εγκλήματα» και είχε ενδιαφέρον τα όσα είπε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.  

«Έχει ακουστεί για ένα reunion… στα Εγκλήματα», είπε ο Κρατερός Κατσούλης και η Υρώ Μανέ ρώτησε έκπληκτη: «Είδηση είναι αυτό»; Οι παρουσιαστές της «Φωλιάς των Κου Κου» εξήγησαν στην ηθοποιό πως πρόκειται για μια φήμη που κυκλοφορεί τελευταία. Εκείνη ωστόσο διέψευσε το ενδεχόμενο να επιστρέψει η σειρά στις τηλεοπτικές οθόνες μας με  νέα επεισόδια και τόνισε πως η ίδια είναι αρνητική.

«Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού. Είναι μια επανένωση, όταν τα πράγματα έχουν ολοκληρωθεί και έχουν τελειώσει. Ποιος ο λόγος να γυρίσεις πίσω, αντί να κάνεις κάτι καινούριο, κάτι φρέσκο, κάτι σύγχρονο; Φυσικά, τα Εγκλήματα έχουν γράψει ιστορία… αλλά νομίζω ότι πρέπει να μείνουν εκεί που είναι», ανέφερε η Υρώ Μανέ, η οποία το φετινό καλοκαίρι πραγματοποιεί περιοδεία ανά την Ελλάδα με την θεατρική παράσταση «Ρένα» του Αύγουστου Κορτώ και θα έρθει και στην Πάτρα, στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019 στο πλαίσιο του 38ου Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight