Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Καταφθάνει 11 Ιουλίου 2019 το "Θεέ μου τι σου Κάναμε 2" - Θα το δούμε και στην Πάτρα

Καταφθάνει 11 Ιουλίου 2019 το "Θεέ ...

Πρωταγωνιστεί ξανά ο Κριστιάν Κλαβιέ

Η 1η ταινία το καλοκαίρι του 2014 σε σκηνοθεσία Φιλίπ Ντε Σοβερόν είχε «σκίσει» εμπορικά με περισσότερα από 150.000 εισιτήρια πανελλαδικά ενώ το στόρι το είδαμε και ως θεατρικό στη συνέχεια από τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο λόγος για την  ευφυέστατη και επίκαιρη Γαλλική κωμωδία «Θεέ μου τι σου κάναμε» που έκανε επιτυχία και εκτός Γαλλίας με πάνω από 174 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις. Τώρα κυκλοφορεί το «Θεέ μου τι σου κάναμε 2» που στην Ελλάδα θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 σε διανομή της Odeon.  

Επειδή λοιπόν μία φορά δεν είναι αρκετή, η πιο αγαπημένη οικογένεια Γάλλων επιστρέφει με νέες περιπέτειες που θα δροσίσουν τα καλοκαιρινά βράδια στα θερινά σινεμά!

Στο «Θεέ μου τι σου Κάναμε; 2 - Qu'est-ce qu'on a encore fait au bon Dieu?» σκηνοθέτης είναι και πάλι ο Φιλίπ Ντε Σοβερόν και παίζουν από τον Κριστιάν Κλαβιέ στο ρόλο και πάλι του πατέρα με τους «γαμπρούς» από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη έως τους Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν, Φρεντερίκ Τσάου, Νουμ Ντιαβαρά, Φρεντερίκ Μπελ, Τζούλια Πιατόν, Εμιλί Καέν, Ελοντί Φοντάν, Πασκάλ Νζονζί, Σαλιμάτα Καματέ, Τατιάνα Ρόζο, Κλόντια Ταγκμπό.

Διάρκεια: 99 λεπτά.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Πέντε χρόνια μετά τη σαρωτική εμπορική επιτυχία «Θεέ μου, τι σου Kάναμε;» που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, η πιο αγαπημένη οικογένεια της Γαλλίας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για νέες, ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Αυτή τη φορά, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα. Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

Το φιλμ αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Τρέιλερ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture