Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ/18plus συγχαίρουν τους μαθητές

Τα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ/18plus συγχαίρουν ...

Για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές

«Τα Φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ/18plus συγχαίρουν όλους τους μαθητές για τις βαθμολογικές τους επιδόσεις και την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές. Σε μια εποχή κρίσης και αβεβαιότητας οι πατρινοί μαθητές απέδειξαν και φέτος ότι διαθέτουν και ψυχή και όραμα για το μέλλον. Θυσιάζοντας ένα μεγάλο κομμάτι του ελεύθερου χρόνου τους, προσηλωμένοι αυστηρά στο στόχο τους και έχοντας την υποστήριξη της οικογένειας και του φροντιστηρίου, πιστώνονται τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους και εγγράφουν υποθήκες για το αύριο της πατρίδας μας».

Περαιτέρω, ο Διευθυντής Σπουδών των φροντιστηρίων ΟΡΑΜΑ/18plus Νίκος Χαλαζιάς αναφέρθηκε στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις τονίζοντας ότι: «Με τα θέματα που τέθηκαν  δημιούργησαν διαφορετική εικόνα ανά πεδίο. Έτσι στο 1ο πεδίο Ανθρωπιστικών Σπουδών οι μαθητές δεν θα δουν μεγάλες αλλαγές στις βάσεις. Απεναντίας, περισσότερο οι υποψήφιοι του 2ου πεδίου Θετικών Σπουδών και του 3ου πεδίου Επιστημών Υγείας και λιγότερο οι υποψήφιοι του 4ου πεδίου Οικονομικών Σπουδών θα αντικρίσουν τον Αύγουστο πτώση των βάσεων».

Αυτή την εβδομάδα αρχίζει η οριστικοποίηση του μηχανογραφικού δελτίου των υποψηφίων, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για τη διαμόρφωση των βάσεων. Τα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ/18plus, με τη γνώση και την εμπειρία των στελεχών τους, θα είναι δίπλα στους μαθητές και σε αυτή την κρίσιμη διαδικασία που θα επισφραγίσει την επιτυχία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά