Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πατρινός Παναγιώτης Κοκμοτός έφτασε τα 18.333 μόρια και στοχεύει το όνειρό του

Ο Πατρινός Παναγιώτης Κοκμοτός έφτασε τα...

Όπως μας είπε δεν ήθελε να "εξοντώσει" τον εαυτό του, γι' αυτό είχε ξεκινήσει το διάβασμα και την προετοιμασία από πέρυσι

Ο Παναγιώτης Κοκμοτός του 3ου Γενικού Λυκείου Πατρών κατάφερε στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις να συγκεντρώσει 18.333 μόρια, μία υψηλή επίδοση που γέμισε τον ίδιο και την οικογένεια του με μεγάλη χαρά για την ευόδωση της προσπάθειας του. Έχοντας επιλέξει την θετική κατεύθυνση έγραψε 19,6 στα μαθηματικά, 19,5 στη φυσική, 16,8 στην έκθεση και 16,2 στη χημεία.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο Παναγιώτης Κοκμοτός που έχει διακριθεί κατά το παρελθόν και σε διαγωνισμούς μαθηματικών & φυσικής, η πρώτη του επιλογή και προτίμηση είναι η σχολή Μηχανολόγων και αεροναυπηγών μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ένας τομέας που θα ήθελε να ασχοληθεί μελλοντικά ενώ σκέφτεται και την πιθανότητα σπουδών στην Αγγλία.

Είχε ξεκινήσει το διάβασμα και την προετοιμασία του από πέρυσι, στη Β’ Λυκείου κι έτσι παρέμεινε όσο μπορούσε πιο χαλαρός έχοντας ένα συστηματικό πρόγραμμα διαβάσματος καθημερινά που ήταν στις δύο ώρες. «Δεν ήθελα να εξοντωθώ, γι’ αυτό και είχα αρχίσει την προετοιμασία μου εγκαίρως από τη Β’ λυκείου, έτσι έβρισκα και λίγο χρόνο για να βγαίνω», μας είπε ο Παναγιώτης Κοκμοτός που πήγαινε φροντιστήριο στην «Ορμή».   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις