Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με 19.370 μόρια η Πατρινή Χρύσα Κουτσουρούμπα περνά στην Ιατρική

Με 19.370 μόρια η Πατρινή Χρύσα Κουτσουρ...

Η απόφοιτη του 7ου Λυκείου Πατρών με επιμονή & υπομονή έδωσε για 2η φορά Πανελλήνιες εξετάσεις και τα κατάφερε

Mε επιμονή και επιμονή, δίνοντας για 2η φορά εξετάσεις και χωρίς να εγκαταλείψει το όνειρο της, η Χρύσα Κουτσουρούμπα, απόφοιτη του 7ου Λυκείου Πατρών, «σάρωσε» στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, συγκεντρώνοντας 19.370 μόρια.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε 20 στη Βιολογία, 19 στην Χημεία, 19,6 στην Φυσική και 18,6 στην Έκθεση.

Ήταν ακόμη μια μεγάλη επιτυχία και φυσικά η δικαίωση για την Πατρινή μαθήτρια, η οποία στην Β’ και Γ’ Λυκείου είχε διακριθεί λαμβάνοντας 1ο και 2ο Πανελλήνιο Βραβείο σε Διαγωνισμούς Χημείας, Φυσικής και Βιολογίας.

Πέρα όμως από την αγάπη της για την γνώση, πρόκειται σύμφωνα με τους καθηγητές της για μια «ήρεμη δύναμη», ένα παιδί πάντα ευγενικό, χαμογελαστό, με πνευματικά χαρίσματα και ηθική προσωπικότητα.

Η Χρύσα Κουτσουρούμπα έχει ως πρώτη προτίμηση την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

‘Όπως η ίδια είπε: «η Ιατρική ήταν ο μοναδικός μου στόχος και τώρα πια νιώθω τις προσπάθειες μου να ανταμείβονται…Αυτή η χρονιά μου δίδαξε πως τα όνειρα θέλουν δύναμη και πείσμα. Το μόνο μήνυμα, λοιπόν, που θα ήθελα να στείλω στους συμμαθητές μου είναι να μην φοβούνται να κάνουν πράξη αυτό που θέλει η καρδιά τους. Να προσπαθούν, να αγωνίζονται ώστε παρά το αποτέλεσμα στην συνείδηση τους είναι νικητές.

Βέβαια, η μεγαλύτερη μου ανταμοιβή ήταν όταν αντίκρισα την ευτυχία στα μάτια της μητέρας μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που όταν οι δυνάμεις μου εξαντλούνταν, τις γέμιζαν με αγάπη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις