Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανοιχτά για περισσότερες ώρες τα διόδια στις εκλογές

Ανοιχτά για περισσότερες ώρες τα διόδια ...

Διαπραγματεύσεις και για την επομένη των εκλογών

Με ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επισημαίνεται τι θα γίνει με τα διόδια την Κυριακή των εκλογών. Αυτή τη φορά τα διόδια θα είναι δωρεάν πιο πολλές ώρες και μάλιστα θα ανοίξουν από το Σάββατο.  

Η ανακοίνωση αναφέρει πως για τη διευκόλυνση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, όλα τα οχήματα ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης θα διέρχονται ελεύθερα χωρίς την καταβολή διοδίων από τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων των αυτοκινητοδρόμων όλων των έργων παραχώρησης, από την δωδεκάτη πρωινή (12.00 π.μ.) της 6ης Ιουλίου μέχρι την ογδόη πρωινή (8.00 π.μ.) της 8ης Ιουλίου 2019».  

Για τις διευκολύνσεις στις μετακινήσεις κατά την ημέρα των εκλογών, συμφωνήθηκε και από την Διακομματική Επιτροπή των εθνικών εκλογών να ισχύσουν τα ίδια με τις πρόσφατες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις μεταξύ του υπουργείου Υποδομών και τις παραχωρησιούχες εταιρείες προκειμένου το μέτρο να ισχύσει και την επόμενη ημέρα.  

Για τους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής θα ισχύσουν -όπως και στις 26 Μαΐου- μειωμένες τιμές στα εισιτήρια της Aegean και της Olympic Air, ενώ δωρεάν θα είναι η μεταφορά των ιδίων και των οχημάτων τους με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις