Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Ευχάριστα νέα για τους εργαζόμενους του "Βοήθεια στο σπίτι"

Μεσολόγγι: Ευχάριστα νέα για τους εργαζό...

Εγκρίθηκαν τα κονδύλια

 

Τα νέα είναι ευχάριστα για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου. Κατά τη σημερινή, 27/6 συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) εγκρίθηκε η καταβολή της 1ης και 2ης δόσης έτους 2019 του προγράμματος που υλοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Αύριο, αναρτάται και ο σχετικός πίνακας κατανομής της χρηματοδότησης στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Πρόκειται για δεδουλευμένα ενός εξαμήνου(!) δηλαδή μέχρι το τέλος Ιουνίου 2019 και ως εκ τούτου οι εργαζόμενοι θα πάρουν βαθιά ανάσα.

“Να τονίσουμε, για μια ακόμα φορά, ότι οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα εντάσσονται πλέον στο Δήμο και από 13/6/2019 έχουν δοθεί οι σχετικές οδηγίες – κατευθύνσεις για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξής τους.

Αυτό, σε συνδυασμό με τη δρομολόγηση της μονιμοποίησής τους επιλύει και ικανοποιεί το χρόνιο αίτημα των εργαζομένων στο πρόγραμμα για μόνιμη και σταθερή εργασία.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να εκτιμηθεί αναλόγως από το σύνολο των εργαζομένων και τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Να υπενθυμίσουμε στην απερχόμενη δημοτική αρχή ότι τα χρήματα αυτά αφορούν αποκλειστικά και μόνο την πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων και να μην διανοηθούν να βάλουν χέρι διαθέτοντάς τα παρανόμως στην κάλυψη της τεράστιας “τρύπας” που υπάρχει στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου”, αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου, Πάνος Παπαδόπουλος.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις