Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαύρος: Ο Τσίπρας μου ζήτησε συγνώμη για τις δημοσκοπήσεις

Μαύρος: Ο Τσίπρας μου ζήτησε συγνώμη για...

Τι είπε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εταιριών Δημοσκόπησης

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜRB, Δημήτρης Μαύρος, αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας του είχε ζητήσει συγνώμη για τις δημοσκοπήσεις.

Ο κ. Μαύρος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αντίστροφη Μέτρηση», μιλώντας για την κατάσταση που επικρατούσε την εποχή του δημοψηφίσματος και σχολιάζοντας την αποτυχία των εταιριών δημοσκοπήσεων να προβλέψουν το αποτέλεσμα, τόνισε ότι ανάμεσα στις εταιρείες υπήρχε πραγματικός φόβος να προσεγγίσουν τον κόσμο και να βγάλουν exit polls, αφού δέχονταν εισηγήσεις τόσο από πολιτικούς όσο και επιχειρηματίες να το αποφύγουν.

«Φοβόμασταν και την σκιά μας», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο κ. Μαύρος δήλωσε ότι «ο κ. Τσίπρας μου έστειλε SMS και μου ζήτησε συγγνώμη αμέσως μετά το αποτέλεσμα», ενώ αποκάλυψε ότι η ΕΡΤ αρνήθηκε να μπει στα exit polls στις προηγούμενες εκλογές, κάτι που πλέον έχει ανακαλέσει.

Ακόμη, στην εν λόγω εκπομπή συζητήθηκαν η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και η διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου κόμματος, 11 εικοσιτετράωρα πριν από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου. Επίσης, τα κλειδιά για την αυτοδυναμία και ο «άγνωστος Χ», δηλαδή, η αποχή.

Με πληροφορίες από την kathimerini.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις