Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Προβολή drive in cinema στον Λυκαβηττό με πρεμιέρα του Γαλλικού "Διακοπές στην Ίμπιζα"

Προβολή drive in cinema στον Λυκαβηττό μ...

Την Παρασκευή 28/6/2019 σε συνεργασία με τη Seven Films

Ο ραδιοφωνικός σταθμός En Lefko 87,7 σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής Seven Films θα μετατρέψει για 3η χρονιά την περιοχή του Λυκαβηττού στην Αθήνα σ’ ένα ειδυλλιακό drive-in cinema προβάλλοντας την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, στις 9 το βράδυ (και όχι την Τετάρτη 26 Ιουνίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί) λόγω καιρικών συνθηκών, σε αβάντ πρεμιέρ την Γαλλική κωμωδία με τίτλο «Διακοπές στην Ίμπιζα».

O αγαπημένος του ελληνικού κοινού, ηθοποιός Κριστιάν Κλαβιέ (“Θεέ μου, τι σου κάναμε;”, “Βρε, καλώς τους!”, “Αστερίξ και Οβελίξ”), πρωταγωνιστεί σε αυτή την κωμωδία  που… μυρίζει θάλασσα, αντηλιακό (και λίγο αλκοόλ).

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Φιλίπ και η Καρόλ, διαζευγμένοι και οι δύο, γνωρίζονται και ερωτεύονται τρελά. Προσπαθώντας να κερδίσει τα δύο νεαρά παιδιά της συντρόφου του, o Φιλίπ είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα. Έτσι, θα κάνει μια συμφωνία με τον μεγαλύτερο γιο της: εάν γράψει καλά στις εξετάσεις του και πάρει το απολυτήριο, θα επιλέξει  εκείνος τον προορισμό των φετινών διακοπών. Κι αυτός, δεν θα είναι άλλος από την … Ίμπιζα. Για τον Φιλίπ, που είναι συνηθισμένος σε ήρεμες διακοπές, αυτό θα είναι μόνο η αρχή πολλών εκπλήξεων και ακόμα περισσότερων ξεκαρδιστικών καταστάσεων στο νησί των χιλιάδων τουριστών και των ατέλειωτων πάρτι.

Σκηνοθεσία: Αρνό Λεμόρτ.

Πρωταγωνιστεί εκτός του Κριστιάν Κλαβιέ και η Ματίλντ Σενιέ

Η ταινία “Διακοπές στην Ίμπιζα” θα κυκλοφορήσει στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Ιουλίου 2019 & μπορεί να έρθει και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture