Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση με τον Απόστολο Κατσιφάρα είχε ο Ανδρέας Τζουραμάνης

Συνάντηση με τον Απόστολο Κατσιφάρα είχε...

Συζήτησαν για τον στρατηγικό και επιτελικό ρόλο της Περιφέρειας στην κατεύθυνση ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών

Για τον στρατηγικό και επιτελικό ρόλο της Περιφέρειας στην κατεύθυνση ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών συζήτησαν ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Τζουραμάνης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Απόστολο Κατσιφάρα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Ο κ. Τζουραμάνης στο πλαίσιο των επαφών του με θεσμικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς της Αχαΐας επισκέφθηκε στο γραφείο του, τον κ. Κατσιφάρα από τον οποίο είχε την ευκαιρία εκτός των άλλων και την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Νομό και κυρίως για τα έργα υποδομών, όπως οι εξελίξεις στην Πατρών- Πύργου, η έλευση του φυσικού αερίου, κ.α.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ. επεσήμανε πως η Περιφέρεια παρά τις οικονομικές δυσκολίες και τις αυξημένες αρμοδιότητες που είχε κατάφερε να ανταπεξέλθει στο ρόλο της αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πρόγραμμα και χρηματοδοτικό εργαλείο επιδεικνύοντας αποτελεσματικότητα.

Επίσης, εξέφρασε την άποψη πως και οι δύο βαθμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δήμοι και Περιφέρειες πρέπει να υποστηριχτούν από το κράτος με σκοπό να αναδειχτεί ο διακριτός και αυτόνομος λόγος και ρόλος τους για να μπορέσουν να λειτουργήσουν χωρίς κομματικές ή άλλες παρεμβάσεις, με πλήρη διαφάνεια προς όφελος των πολιτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις