Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 3 Ιουλίου ο νέος Spiderman - Παίζει πάλι ο Τομ Χόλαντ

Στις 3 Ιουλίου ο νέος Spiderman - Παίζει...

Συμπρωταγωνιστές του ο Σάμιουελ Τζάκσον και ο Τζέικ Γκίλενχαλ

Αν με το «Avengers, endgame – Εκδικητές, Η Τελευταία Πράξη» της Μάρβελ, σε σκηνοθεσία των αδελφών Τζο και Άντονι Ρούσο που συνεχίζει 2 μήνες τώρα την πορεία του στα διεθνή ταμεία έχοντας πλέον φτάσει τα 2 δις 750 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις και συνεχίζει ακάθεκτο, στενοχωρηθήκατε και νιώσατε μία έλλειψη από υπερήρωες και το σύμπαν τους, να που καταφθάνει μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού η νέα ταινία του ανθρώπου αράχνη, το «Spider-Man: Far from home - Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του» σε σκηνοθεσία Jon Watts και παραγωγή του Kevin Feige που αναμένεται να αποζημιώσει τους φαν και να κάνει επιτυχία.

Το φιλμ που θα παιχθεί και σε 3d, θα ξεκινήσει να παίζεται στις Ελληνικές αίθουσες από την Τετάρτη 3/7/2019 (στις ΗΠΑ βγαίνει από τις 2/7) και στην Πάτρα απ’ όσο είδαμε, θα έρθει από την Τετάρτη σε 5 αίθουσες των Οdeon Veso Mare (στην 3, 4, 5, 6 και την αίθουσα 7).

Ο Πίτερ Πάρκερ σύμφωνα με το στόρι της ταινίας αυτής υπερπαραγωγής (στο ρόλο και πάλι ο πιτσιρικάς Τομ Χόλαντ) ακόμα θρηνεί και πενθεί για την απώλεια του μέντορα του, Τόνι Σταρκ ενώ πηγαίνει ένα εκπαιδευτικό ταξίδι με το σχολείο του στην Ευρώπη. Στη διάρκεια του ταξιδιού θα τον προσεγγίσει ο Νικ Φιούρι προκειμένου να κάνει ομάδα με τον Quentin Beck, γνωστό και ως Mysterio, έναν master της οφθαλμαπάτης, προκειμένου να παλέψουν και να νικήσουν τους Elementals. Το «Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του» είναι λοιπόν το επόμενο κεφάλαιο της περίφημης σειράς ταινιών του Spider-Man.

O Χόλαντ είναι και ο 3ος ηθοποιός μετά τον Τομπέι Μαγκουάιρ και τον Άντριου Γκάρφιλντ που ανέλαβε τον απαιτητικό όσο και διάσημο ρόλο. Ο φιλικός και παιδί-της-διπλανής-πόρτας υπερήρωας αποφασίζει να ακολουθήσει τους φίλους του Ned, MJ και την υπόλοιπη «τάξη» λοιπόν σε διακοπές στην Ευρώπη. Αν και τα σχέδια του Πίτερ είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπέρ-ηρωικές του ενασχολήσεις, ξαφνικά θα χαλάσουν όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Nick Fury και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.

Στην ταινία που αναμένεται με ενδιαφέρον παίζουν και οι Ζεντάγια, Τζον Φαβρό, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, ο Τζέικ Γκίλενχαλ ως Μysterio και οι Κόμπι Σμόλντερς, Μαρίζα Τομέι, Μάικλ Κίτον, Λάουρα Χάρριερ.

Διάρκεια: 2 ώρες και 8 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture