ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Γιόρτασαν την παραγωγή του "Μηλοκλέφτη" με πάρτι στην Πάτρα

Γιόρτασαν την παραγωγή του "Μηλοκλέφτη" με πάρτι στην Πάτρα

Την Τρίτη 18 Ιουνίου

Σε σχετική ανακοίνωση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας αναφέρονται τα εξής: 

"Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 – Η παραγωγή του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ στην Πάτρα έχει ξεκινήσει και το γιορτάσαμε όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα τέτοιο σπουδαίο νέο!

Η μέρα ξεκίνησε με μια ξεχωριστή εμπειρία στο escape room “Patra’s Clue”, όπου οι δημοσιογράφοι από τοπικά μέσα είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν σημαντικά στοιχεία για την παραγωγή του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ στην Πάτρα, παίζοντας στα δύο ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, αλλά και να γευτούν πρώτοι τον «Πατρινό» ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ με την απροσδόκητα γλυκιά και δροσιστική γεύση του.

Το δωμάτιο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ 11, επιλέχθηκε από τους δημοσιογράφους να παραμείνει ανοιχτό για όλους τους λάτρεις του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ για 15 ημέρες, έτσι ώστε όσοι θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά της αλεπούς και να απολαύσουν τον αγαπημένο τους Μηλίτη, να μπορούν να το κάνουν παίζοντας στο ειδικά διαμορφωμένο escape room.

Το πάρτυ δε σταμάτησε όμως εκεί. Την ίδια ημέρα, τα ίχνη της αλεπούς μας οδήγησαν στο μεγάλο Street party που έγινε στο Ουλαλούμ. Εκεί ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ μας κάλεσε να το σκάσουμε από τα ίδια, και να ζήσουμε μια αλλιώτικη καλοκαιρινή εμπειρία σε ένα urban πάρτυ. Τα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου γέμισαν από κόσμο που ήρθε για να γιορτάσει μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή νύχτα στην πόλη, συντροφιά με παγωμένο, τοπικό πλέον μηλίτη, που κέρδισε τους πάντες με τη γεύση του. Το πάρτυ ξεκίνησε με τον DJ Giannis Kardaris και τα beats του, ενώ στη συνέχεια απολαύσαμε την μπάντα Drunk Jackals η οποία με ένα δυνατό rock live ξεσήκωσε τον κόσμο, όσο οι Oink Tattoo Patra, δημιούργησαν με το δικό τους μοναδικό ταλέντο ένα διαφορετικό Μηλoκλέφτικο graffity.

Θετικά vibes απογείωσαν τη φάση και το κέφι του κόσμου στιγμάτισε μοναδικά τη βραδιά. Από εδώ και στο εξής, αν ακούσετε κάποιον να σας σφυρίζει…«μηλοκλέφτικα» θα είναι ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ που ξεκινά πλέον τις ανατρεπτικές περιπέτειές του από την Πάτρα και μας παρασύρει σε αυτές.

Ψάξε τα σημάδια της αλεπούς στους δρόμους της πόλης, απόλαυσε ένα μοναδικό ποτό από ζουμερά και τραγανά μήλα με 4,5% αλκοόλ και… ΣΚΑΣ’ ΤΟ από τα ίδια!

 

 

Σχετικά με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα για περισσότερα από 55 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και σήμερα αποτελεί μέλος του Ομίλου HEINEKEN N.V. Παράγει στην Ελλάδα τις μπίρες Amstel, Amstel Pils, Amstel Dark, Amstel Radler, Amstel Free, Amstel Free Lemon, Heineken, ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑ Strong, AΛΦΑ Weiss, ΑΛΦΑ Χωρίς, Fischer, ΒΙΟΣ 5, ΜΑΜΟΣ (με παραχώρηση άδειας χρήσης σήματος από την οικογένεια Μάμος) και Buckler από 100% ελληνικό κριθάρι, όπως και τις δύο μάρκες μηλίτη ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και Strongbow στο εργοστάσιό της στην Πάτρα, με ελληνικές πρώτες ύλες. Παράλληλα, στο χαρτοφυλάκιό της ανήκει και το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, ενώ εισάγει γνωστές μάρκες μπίρας μεταξύ των οποίων οι: Affligem, Sol, Mc Farland, Erdinger, Murphy’s, Duvel, Chimay. Διαθέτει 3 μονάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ στη Λαμία.

Από το 2008 πραγματοποιεί το πρώτο και μεγαλύτερο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού μέσω του οποίου προμηθεύεται ελληνικό κριθάρι για την κάλυψη του 100% των αναγκών για την παραγωγή των προϊόντων της. Οι ελληνικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό, με τα σύγχρονα ζυθοποιεία και τα 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία, δημιουργούν μια πλήρως καθετοποιημένη ελληνική διαδρομή για τα προϊόντα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Με τη βοήθεια ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής και πώλησης παράγει και διανέμει τα προϊόντα της σε 19 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Παράλληλα με την επιχειρηματική της ανάπτυξη, η εταιρία έχει επενδύσει στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας, στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής πολιτικής, τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, την ενημέρωση των καταναλωτών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ και την κοινωνική προσφορά, πάντα με την έμπρακτη συμβολή των εργαζομένων της, με διαφάνεια και λογοδοσία.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτει από την TÜV AUSTRIA HELLAS ISO 9001:2015 για την ποιότητα των προϊόντων, FSSC 22000: Version 4.1 για την ασφάλεια των προϊόντων (HACCP), ISO 14001:2015 για την προστασία του περιβάλλοντος και OHSAS 18001:2007 για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού.

Επίσης, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει την ανώτατη Διαμαντένια διάκριση του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) για το 2013 καθώς και πολυάριθμες βραβεύσεις για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που έχει επιδείξει, τη σταθερή επίδοσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μέριμνα για την κοινωνία και το περιβάλλον. Τέλος, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το εργασιακό της περιβάλλον."

Σχόλια

Ειδήσεις