Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Νικ. Νικολόπουλος πήγε στο Καστελόριζο

Ο Νικ. Νικολόπουλος πήγε στο Καστελόριζο

Ο υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων είχε συναντήσεις με κατοίκους, εκπρσοώπους τοπικών αρχών & τον εκεί Μητροπολίτη

Εξαιρετικές εμπειρίες από την παρουσία του στο ακριτικό Καστελόριζο και τα γύρω νησάκια (Ρω, Στρογγύλη κ.α.) αποκόμισε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και υποψήφιος βουλευτής με την συνεργαζόμενη Ένωση Κεντρώων, Νίκος Νικολόπουλος, με την ευκαιρία της συμμετοχής του το περασμένο σαββατοκύριακο σε κοινωνική εκδήλωση στο όμορφο ακριτικό νησί.

Πάνω απ’ όλα όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, χαροποίησε τον Νίκο Νικολόπουλο το γεγονός ότι το ηθικό των κατοίκων είναι πράγματι υψηλό και ουδόλως επηρεασμένο από τις κατά καιρούς εντάσεις που παρατηρούνται στην ευαίσθητη αυτή περιοχή από τις συνεχείς προκλήσεις των Τούρκων.

Ο έμπειρος πολιτικός είχε την ευκαιρία ν’ ανταλλάξει απόψεις με εκπροσώπους των τοπικών αρχών, με πολλούς κατοίκους και με τον Μητροπολίτη Σύμης, Χάλκης, Τήλου και Καστελόριζου κ.κ. Χρυσόστομο. Διαπίστωσε ότι χρειάζονται βελτιώσεις σε αρκετές υποδομές του νησιού, ενώ δεν έκρυψε την αγανάκτησή του, επειδή το αίτημα για την προσθήκη ενός ιερέα στην Μητρόπολη μένει αναπάντητο εδώ και πολύ καιρό από το Υπουργείο Παιδείας! Δεσμεύθηκε δε, ότι θα παρέμβει μόλις επιστρέψει στην Αθήνα, για να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα.

Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα ο υποψήφιος βουλευτής στο νότιο τομέα της στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οφείλουμε καθημερινά με κάθε τρόπο να τιμάμε με συνεχές πολιτικό ενδιαφέρον τους συμπατριώτες μας που «φυλάνε Θερμοπύλες» χωρίς να πτοούνται από τα «γρυλίσματα» του Ερντογάν.

Το Καστελόριζο είναι το πιο ακριβό στολίδι μας στα νοτιανατολικά της χώρας μας και είναι χρέος της Πολιτείας ν’ αντιμετωπίσει πάραυτα όλα τα χρονίζοντα προβλήματά του. Μόνο έτσι ο σεβασμός μας είναι ειλικρινής στους ανθρώπους που, μένοντας μόνιμα στο ακριτικό νησί, διδάσκουν την πραγματική αγάπη για την πατρίδα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις