Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν τα κατάφερε ο γατούλης ... Ασυνείδητος οδηγός στην Πάτρα πάρκαρε πάνω του

Δεν τα κατάφερε ο γατούλης ... Ασυνείδητ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το πρωί της Κυριακής

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο γατούλης που εγκλωβίστηκε από ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος πάρκαρε κυριολεκτικά… πάνω του, το πρωί της Κυριακής.  Το άτυχο γατάκι που μάλλον «πιάστηκε» στον ύπνο παρέμεινε εγκλωβισμένο για 9 ολόκληρες ώρες.

Φαίνεται πως στα ουρλιαχτά του δεν έδωσε σημασία ούτε ο οδηγός που έφυγε αφού πάρκαρε, σα να μην τρέχει τίποτα αλλά ούτε και οι περαστικοί. Τελικά κάποιος ευαισθητοποιήθηκε και κάλεσε την πυροσβεστική, οι άνδρες της οποίας έφτασαν αμέσως και ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού. Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική αλλά οι γιατροί παρά τις προσπάθειες τους δεν τα κατάφεραν.

 

 

Ο άτυχος γατούλης έμεινε εγκλωβισμένος για 9 ώρες

Η δημοσιογράφος Ελίζα Καλλίτση έγραψε για το περιστατικό στο facebook:

Γράφει λοιπόν η Ελίζα Καλλίτση: «7 η ώρα το πρωί. Παρκάρεις . Πάνω σε ένα γατί που κοιμάται στο δρόμο και δεν μπορεί ή δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Παρκάρεις. Τούμπι βρε αδελφέ. Εμπόδιο. Κάτι καταλαβαίνεις. Άντε και όχι. Το ζώο ουρλιάζει. Δεν το ακούς ; Κλειδώνεις και φεύγεις. Και μετά εσύ που περνάς από δίπλα. Και εσύ από τα μπαλκόνια στις πολυκατοικίες.

Το βλέπεις. Αλλά δεν αντιδράς. Εκνευρίζεσαι όμως που τα 2 οχήματα της Πυροσβεστικής που ήρθαν για να απεγκλωβίσουν το ανήμπορο πια να φωνάξει πλάσμα χαλάνε τον ύπνο σου. 4 το μεσημέρι πια. Τότε μόνο κάποιος ειδοποίησε. Και εσύ κυρά μου δημοσιογράφος πράγμα δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; Τόση φασαρία ; Για ένα γατί ; 9 ώρες παγιδευμένο το ενοχλητικό πράγμα που κάνει φασαρία κάτω από τη ρόδα. Ο μικρός μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο, πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Εσείς ήσυχοι πια συνεχίστε τον ύπνο σας. Στο βαθύ σκοτάδι σας ..»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις