Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Κατσανιώτης: Να ενισχύσουμε την παραγωγή και προώθηση επαγγελματικών στελεχών στην αγορά εργασίας

Ανδρέας Κατσανιώτης: Να ενισχύσουμε την ...

Επισκέφθηκε τις Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέα Κατσανιώτη αναφέρονται τα εξής: 

«Πρέπει να ενισχύσουμε τις σχολές μαθητείας, να ενισχύσουμε την παραγωγή επαγγελματικών στελεχών και ειδικευμένου προσωπικού για τις επιχειρήσεις της περιοχής μας» δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σήμερα το πρωί στις Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ που λειτουργούν στην Πάτρα από το 1955.

Ο κ. Κατσανιώτης συνομίλησε με στελέχη του Οργανισμού και των Σχολών και ενημερώθηκε για τα προγράμματα και το υψηλό ενδιαφέρον που υπάρχει από νέες και νέους της περιοχής, ενώ σημείωσε την ανάγκη να γίνει ο ΟΑΕΔ ένας Οργανισμός που θα βοηθάει ενεργά και αποτελεσματικά τους άνεργους να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, με «αιχμή του δόρατος» τις Σχολές Μαθητείας που σε συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς θα διαμορφώνουν κατάλληλα επαγγελματικά προγράμματα κατάρτισης και ειδίκευσης.

«Η Νέα Δημοκρατία ξέρει ότι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσεις έναν άνεργο, δεν είναι τα επιδόματα, αλλά η δουλειά. Χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν από την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, η οποία πρέπει να ανακουφιστεί από τα φορολογικά βάρη για να επενδύσει και να αναπτυχθεί. Και το κράτος, μέσω του ΟΑΕΔ, πρέπει να μπορεί να προσφέρει στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, καταρτισμένα στελέχη» πρόσθεσε ο κ. Κατσανιώτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις